Ο Μικρός Πρίγκιπας στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Ο Μικρός Πρίγκιπας στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας την Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 9 το βράδυ .

Η παράσταση του Θεάτρου του Βορρά πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Τρισδιάστατες προβολές, ντύνονται με κλασική μουσική, με κοστούμια και σκηνικά που ζωντανεύουν τη φαντασία και εμπνέονται από τα παιδικά σκίτσα του μικρού πρίγκιπα. Η παράσταση είναι ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Μικρού Πρίγκιπα, γεμάτο με χρώμα, χιούμορ και τρυφερότητα. Ο Μικρός Πρίγκιπας Tου Αντουάν Ντε- Σαιν Εξυπερύ, είναι το τέταρτο περισσότερο μεταφρασμένο βιβλίο στον κόσμο και θεωρείται το καλύτερο γαλλικό βιβλίο του 20ου αιώνα!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Μικρός πρίγκιπας μας μιλάει έξυπνα για τη δύναμη της παιδικής δημιουργικότητας, μέσα από την ιστορία του πιλότου που έχει ξεχάσει πια να ζωγραφίζει. Κάνει λόγο για την αγάπη που δεν περιμένει ανταλλάγματα, τη φιλία και τη δύναμη που χρειάζεται να βρεις για να ξαναπετάξεις. Το αεροπλάνο ενός πιλότου συντρίβεται στην έρημο Σαχάρα. Εκεί συναντάει το Μικρό Πρίγκιπα, ένα μικρό αγόρι που του ζητά με επιμονή να του ζωγραφίσει ένα πρόβατο. Ο πιλότος συνδέεται με το παράξενο αυτό ξανθό αγόρι, που του μιλάει για τον μακρινό του πλανήτη, το όμορφο μα κακομαθημένο του τριαντάφυλλο, το ταξίδι του σε άλλους πλανήτες και τους παράξενους ανθρώπους που γνώρισε μέχρι που έφτασε στη γη!

Το κείμενο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μπίλιω Κωνσταντοπούλου , οι χορογραφίες είναι του Χρήστου Κατίδη και τα σκηνικά – κοστούμια της Δανάης Πανά.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα η χρήση μη ιατρικής μάσκας κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Κύπρου και Προύσσης

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 8 € (προπώληση), 10€ (ταμείο)

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το Κέντρο Πολιτισμού Νίκαιας (Αχιλλέως 15, πίσω από τις πρώην σχολές του Ηράκλειτου) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.00

Πληροφορίες: 2104906021/4912635