Ολοκληρώθηκε ενημερωτικός κύκλος για την οδική ασφάλεια σε σχολεία του Ασπροπύργου

Ολοκληρώθηκε ενημερωτικός κύκλος για την οδική ασφάλεια σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ασπροπύργου.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων του Δήμου Ασπροπύργου μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησής του, αναφορικά με την Οδική Ασφάλεια, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ασπροπύργου, με την οποία ολοκληρώθηκε ο ενημερωτικός κύκλος σχετικά με την οδική ασφάλεια, σ’ όλες τις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη προλόγισε την εκδήλωση, επισημαίνοντας τη χρησιμότητα πληροφόρησης- ευαισθητοποίησης των παιδιών για θέματα οδικής ασφάλειας, ενώ παράλληλα τόνισε ότι, έστω και μία ζωή να σωθεί από αυτή την προσπάθεια είναι πολύ σημαντικό. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε την Διευθύντρια του Σχολείου, κ. Διονυσία Μαρουσοπούλου για την φιλοξενία και τους εκπροσώπους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής για την συμβολή τους στην υλοποίηση των δράσεων στα Σχολεία του Δήμου Ασπροπύργου. Η ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στους μαθητές όλων των τάξεων του γυμνασίου από τον εκπρόσωπο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «My Grand Road», κ. Σωτήρη Γιαννόπουλο ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, καθώς τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο διαδραστικό διάλογο που αναπτύχθηκε.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας, κ. Γεωργία Κορακίδη και ο Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, κ. Αναστάσιος Μαυράκης. Στο τέλος της ενημέρωσης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη απένειμε τιμητική πλακέτα στην Διευθύντρια του Σχολείου, κ. Διονυσία Μαρουσοπούλου.