Παναγιώτης Οφθαλμίδης – Ένας μαχητικός συνδικαλιστής στο ψηφοδέλτιο Πατούλη

Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης , ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΠΣΕΕΠ) , ένας μαχητικός συνδικαλιστής θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Δυτικό τομέα στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ μέσα από την πολύχρονη εργασιακή του πορεία , ασκώντας με συνέπεια και αγωνιστικότητα τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα , έχει κατορθώσει να κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του και για αυτό άλλωστε εκλέγεται στην κορυφαία θέση του συγκεκριμένου σωματείου.

Είναι γνωστό ότι ως επικεφαλής του δίνει την μάχη να μην ιδιωτικοποιηθούν τα Ελληνικά Πετρέλαια και συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις του προς αυτή την κατεύθυνση.

Γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή των δυτικών προαστίων της Αθήνας , όπου και επέλεξε να εκτεθεί ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος , έχει γνώση των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων της εν λόγω περιοχής και δηλώνει αποφασισμένος να εργαστεί μαζί με τον Γιώργο Πατούλη για να αναδειχθεί η Δυτική Αθήνα σε κεντροβαρικό πυλώνα προόδου και ανάπτυξης στην Αττική .