Παρουσία του Δημάρχου Αιγάλεω η διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ   

Παρουσία του Δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα πραγματοποιείται η διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ .

Ξεκίνησε τη Μεγάλη Δευτέρα από τον δήμο Αιγάλεω η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ. Η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται κατ’ οίκον και θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο δήμος Αιγάλεω καλεί όλους τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, να απαντούν στις τηλεφωνικές κλήσεις και να διαθέτουν άμεσα στους αρμόδιους υπαλλήλους τα στοιχεία ταυτοποίησης (Ταυτότητα και ΑΜΚΑ) ώστε να ανταποκρίνεται έγκαιρα και να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα η διανομή. Σε συνεργασία με τον ΑΣΔΑ, ο δήμος Αιγάλεω υλοποιεί τη διανομή τροφίμων, ειδών υγιεινής και βρεφικών ειδών των Αποκεντρωμένων Προμηθειών 2018 – 2019, στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο ΤΕΒΑ.

Η διαδικασία συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και των εργαζομένων του δήμου, που διανέμουν τα αγαθά δίνοντας παράλληλα τον καλύτερό τους εαυτό στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, και για το λόγο αυτό παραβρέθηκε στη διανομή ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας και τους ευχαρίστησε προσωπικά.