Συνάντηση ΠΕΔΑ Σπίρτζη για τις υποδομές, μεταφορές και τις δημόσιες συμβάσεις

Συνάντηση ΠΕΔΑ Σπίρτζη για τις υποδομές, μεταφορές και τις δημόσιες συμβάσεις θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε.Δ.Α. και με βάση τις υπάρχουσες ενδείξεις, θα συμμετέχει η πλειοψηφία των 66 Δημάρχων του λεκανοπεδίου.

Ενώπιος  των Δημάρχων Αττικής, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σπίρτζης για ένα ζήτημα που …ομονοεί η πλειοψηφία των αυτοδιοικητικών της Αττικής! Οι δυσκολίες που χαρακτηρίζουν την εφαρμογή του Ν.4412/2016 ως προς την υλοποίηση έργων και κατ΄επέκταση στην απορρόφηση πόρων.

Η συνάντηση αποτελεί πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, ενώ στο πλαίσιο προετοιμασίας της συζήτησης μεταξύ υπουργού και Δημάρχων και με πρωτοβουλία του προέδρου της Π.Ε.Δ.Α. κ. Γ. Ιωακειμίδη, ζητήθηκε σε έγκαιρο χρόνο από τους Δήμους της Αττικής, η καταγραφή αναγκών, εκκρεμοτήτων και προβλημάτων σε σχέση με τις υποδομές, μεταφορές και τις δημόσιες συμβάσεις.

Οι απαντήσεις κωδικοποιήθηκαν κατά θεματική ενότητα, κοινοποιήθηκαν στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη και η συνέχεια θα δοθεί στην συνεδρίαση της Παρασκευής, 9ης Μαρτίου 2018, η δεύτερη κατά σειρά του κύκλου των προγραμματισμένων από την Π.Ε.Δ.Α συναντήσεων, «Συζητάμε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.» (προηγήθηκε αυτή με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Πάνο Σκουρλέτη)