Προσφορά προστατευτικού υλικού στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας από την Παράταξη «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»

Προσφορά προστατευτικού υλικού στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας από την Παράταξη «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 .

Σε μια συμβολική και ουσιαστική κίνηση προέβη η παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», με αφορμή τη συγκυρία του κορονοϊού και τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ο επικεφαλής κ. Μιχάλης Γιάγκας και το στέλεχος κ. Κώστας Παϊτέρης, επισκέφτηκαν τα γραφεία και προσέφεραν στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας προστατευτικό υλικό (μάσκες, γάντια και αντισηπτικό υγρό), προσφορά μελών της παράταξης, για να το αξιοποιήσει όπου και όπως το Σωματείο θεωρεί χρήσιμο.

Τα υλικά, για λογαριασμό του Σωματείου, παρέλαβαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Οικονόμου και ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Αντωνάκης.

Με την ενέργειά της αυτή η «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» δηλώνει τη συμπαράστασή της και εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το Σωματείο και τους εργαζόμενους στο Δήμο για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Αναγνωρίζει δε τη θετική συμβολή των εργαζόμενων στην εξέλιξη και πρόοδο της κοινωνίας.