«Δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και στην ασφάλεια των παιδιών της πόλης μας»

«Δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και στην ασφάλεια των παιδιών της πόλης μας», τονίζει ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρος Τσίρμπας , με αφορμή τα προβλήματα που ανέκυψαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου  από την έξαρση της γρίπης.

Συγκεκριμένα , ο Δήμαρχος έδωσε εντολή να προμηθευτούν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου με απολυμαντικά .

Έτσι,  μετά και από εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας προς όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, οι σχολικές επιτροπές του Δήμου λειτούργησαν άμεσα λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας κατά της επιδημικής εποχικής γρίπης.

Συγκεκριμένα τις προσεχείς ημέρες και μετά από εντολή της Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Κατερίνας Μανταφούνη και του Παναγιώτη Σταφυλά, Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού θα διανεμηθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες υγρά αντισηπτικά χεριών, χειροπετσέτες και χαρτομάντιλα μιας χρήσης εμποτισμένα με αλκοόλη.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τηρούνται οι σωστοί κανόνες υγιεινής ως προληπτικό μέτρο για την αποτροπή εξάπλωσης της γρίπης.

“Είναι θεσμικό χρέος όλων μας, να συμμετέχουμε ενεργά με κάθε δυνατό μέσο στην προστασία των μαθητών”, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου