Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά 5η διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα την Παχυσαρκία

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά 5η διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα την Παχυσαρκία στον Ασπρόπυργο

Η Διεύθυνση της Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ασπροπύργου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας «ΕΔΔΥΠΠΥ», υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ανακοινώνει την διοργάνωση του πέμπτου διαδικτυακού σεμιναρίου (webinar) του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για Παιδιά», τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00μ.μ.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου – Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέσω πλατφόρμας zoom.

Η πέμπτη διαδικτυακή παρουσίαση έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) με θεματολογία «ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ».

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί) που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης ή και να ενημερωθούν εγκαίρως και να προετοιμαστούν ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους, με γνώμονα πάντοτε την Πρόληψη.

Επισημαίνεται ότι με την περάτωση της παρακολούθησης του κύκλου των διαδικτυακών συναντήσεων, θα δοθεί στους συμμετέχοντες η αντίστοιχη βεβαίωση.

Βήματα εγγραφής και παρακολούθησης του σεμιναρίου

• Αποστείλετε τα προσωπικά σας στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) στο email: mailto:kentrokoinotitas@aspropyrgos.gr, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2105575596, έως Δευτέρα, 12/4/2021 στις 13:00μμ., καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με ανώτερο αριθμό συμμετεχόντων τους 100.