Σε “σκληρή γλώσσα” η απάντηση του Προέδρου της Τ.Ο. Ν.Δ. Χαϊδαρίου Μάριου Χριστόπουλου σε τοπικό δημοσίευμα

“Σκληρή γλώσσα” επιλέγει ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Χαϊδαρίου Μάριος Χριστόπουλος για να απαντήσει σε δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας που θέλει τον πρώην Δήμαρχο Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια να έχει τον πρώτο λόγο αναφορικά με τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στο Χαϊδάρι .

Η επιστολή – απάντηση του κ. Μάριου Χριστόπουλου , προς την τοπική ιστοσελίδα και όπως εστάλη στην Athenswest.gr είναι η εξής :

“Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα του διαδικτυακού ιστοτόπου http://xaidarisimera.gr με τίτλο:

“Ο πρώτος λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στον… Δ. Μαραβέλια”, θα ήθελα να καταστήσω σαφές σε εσάς και τους αναγνώστες σας, ότι η στάση που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 θα είναι απόφαση των αρμόδιων οργάνων της και φυσικά του Πρόεδρου μας και αυριανού πρωθυπουργού της χώρας μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δημοσιεύματα σαν το παραπάνω έχουν προφανή στόχο να πλήξουν την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο και να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες παραγόντων που κινούνται έξω από το ιδεολογικό χώρο της παράταξής μας και προσδοκούν να υφαρπάξουν με φτηνά κόλπα την έμμεση στήριξη της.

Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους οι αρχιτέκτονες της τεχνητής διάσπασης και επίδοξοι εκφραστές αλλά και οι πολλά «υποσχόμενοι κληρονόμοι» ενός χρεοκοπημένου σοσιαλιστικού μοντέλου, ότι πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχουν οι χιλιάδες ανώνυμοι Νεοδημοκράτες και ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το μέλλον της πόλης δεν εξαγοράζεται, δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται παρά μόνο κερδίζεται με σκληρό και επίμονο αγώνα.

Για εμένα όσο έχω την τιμή να ηγούμαι της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου αποκλειστική προτεραιότητα μου είναι η συνένωση όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης και η ευθυγράμμιση τους σε ένα κοινό μέτωπο ανατροπής της κυβέρνησης της πολιτικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού και της οικονομικής καταστροφής της πατρίδας μας που φέρει σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Τέλος καλώ τον ιστότοπο σας να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα που έχει επιφέρει η κυβέρνηση των λουκέτων στην τοπική αγορά με την υψηλή υπερφορολόγηση και την γενικότερη υποβάθμιση της πόλης μας.”

Να σημειωθεί ότι το  δημοσίευμα της 6ης Νοεμβρίου 2017 από την συγκεκριμένη τοπική ιστοσελίδα , φέρει τον τίτλο : “Ο πρώτος λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στον… Δ. Μαραβέλια” , επικαλούμενο μάλιστα ως πηγή υψηλόβαθμο στέλεχος της Β5 Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας , το οποίο όμως θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του(!) , αλλά παρά ταύτα , δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα με βεβαιότητα  ότι τον πρώτο λόγο στον ορισμό υποψήφιου δημάρχου του κόμματος στο Χαϊδάρι θα έχει ο πρώην δήμαρχος, Δημήτρης Μαραβέλιας.

Τόσο το παραπάνω , όσο και το υπόλοιπο δημοσίευμα , κινητοποίησαν τα πολιτικά αντανακλαστικά του Προέδρου της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Χαϊδαρίου , ο οποίος άμεσα βάζει , θα έλεγε κανείς τα πράγματα στην θέση τους , ενώ επί της ουσίας η απάντηση , μάλλον απευθύνεται σε εκείνους που χαρακτηρίζει ως αρχιτέκτονες της τεχνητής διάσπασης και επίδοξους εκφραστές αλλά και πολλά «υποσχόμενους κληρονόμους» ενός χρεοκοπημένου σοσιαλιστικού μοντέλου.

Ποιους άραγε εννοεί το τοπικό στέλεχος της ΝΔ ;

Πάντως ξεχωριστό ενδιαφέρον αποκτά η πηγή , η φερόμενη από το εν λόγω δημοσίευμα ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Β5 Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, η ανωνυμία του οποίου γεννά ερωτηματικά,  όπως , γιατί δεν αποκαλύπτεται κάποιος που δηλώνει δημόσια την θέση του για τα τοπικά πράγματα του Χαϊδαρίου, όταν μάλιστα κατέχει υψηλή κομματική θέση σε μια μεγάλη πολιτική παράταξη ;

Πέρα από το αξιόπιστο της πηγής , καλό είναι ο Πρόεδρος της Β5 Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κώττης , να αναζητήσει το υψηλόβαθμο στέλεχος του , για να πληροφορηθεί τόσο ο ίδιος , αλλά κυρίως να ενημερωθούν οι Νεοδημοκράτες του Χαϊδαρίου και της Δυτικής Αθήνας  , αν ένας πρώην Δήμαρχος δίνει χρίσματα σε υποψηφίους Δημάρχους, ανεξάρτητα από την όποια βούληση της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ.