Έμπρακτη στήριξη στον σύλλογο ΦΛΟΓΑ από τον Δήμο Νίκαιας-Αγ Ι. Ρέντη

Έμπρακτη είναι η  στήριξη στον σύλλογο ΦΛΟΓΑ από τον Δήμο Νίκαιας-Αγ Ι. Ρέντη, με τα ΚΑΠΗ της πόλης και τους εργαζόμενους του Δήμου να συγκεντρώνουν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ.

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Νίκαια, η Πρόεδρος της ΦΛΟΓΑΣ κα Μαρία Τρυφωνίδη αναφέρθηκε αναλυτικά στον σκοπό και τις δράσεις του Συλλόγου και στη συνέχεια παρέλαβε το ποσό των 3.750€.

Για την ΦΛΟΓΑ χόρεψαν παιδιά από το Εργαστήριο Κλασικού Χορού της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου. Τραγούδια των Louis Armstrong, Μάνου Χατζηδάκι και Μίκη Θεοδωράκη ερμήνευσαν οι χορωδίες των ΚΑΠΗ και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, υπό την διεύθυνση του κ. Θ. Μιχαλόπουλου και συνοδεία πιάνου από τον κ. Τ. Αναστασόπουλο.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Με  χαρά και  συγκίνηση  βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στήριξης στη ΦΛΟΓΑ προκειμένου να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της. Ως Δημοτική Αρχή  παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε σε όλες τις δομές μας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, αφού συνεχάρη  τους εργαζόμενους των ΚΑΠΗ για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και τους εμπλεκόμενους φορείς τόνισε: «Η ιδέα ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες από το 6ο ΚΑΠΗ του Δήμου μας και πήρε ‘σάρκα και οστά’ σε όλα τα ΚΑΠΗ και τους Σταθμούς Προσχολικής Αγωγής. Σκοπός ήταν να ενισχυθεί ο Σύλλογος  ΦΛΟΓΑ  Γονιών και Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες και για μια ακόμη φορά τα ΚΑΠΗ,  πρωτοπόρα, έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο».

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ και του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη κ. Ν.Τράκας υπογράμμισε : « Τέτοιες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για ένα τόσο σημαντικό σκοπό όπως είναι τα παιδιά πρέπει να διευρύνονται. Ως Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ δεσμεύομαι ότι θα ενεργοποιήσω και άλλους Συλλόγους Εργαζομένων σε δήμους ώστε να πολλαπλασιαστούν αντίστοιχες δράσεις σε όλη την Ελλάδα».