….Και η Σταυρούλα Αποστολάκου στη “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου”

Πρόσω Ολοταχώς ο Αποστόλης Θεοφίλης

Η Σταυρούλα Αποστολάκου είναι το νέο πρόσωπο που προσχώρησε στην δημοτική κίνηση “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” με επικεφαλής τον Αποστόλη Θεοφίλη .

Σε επικοινωνία που είχαμε με την κ. Αποστολάκου , η ίδια μας επιβεβαίωσε την μέχρι εκείνη την στιγμή πληροφορία μας , για την οποία είχαμε αναφερθεί σε πρόσφατο δημοσίευμά μας , για την προσχώρησή της στην δημοτική κίνηση Θεοφίλη , ενώ μας απέστειλε σχετικό υλικό από την συνάντηση που είχε προ ολίγων ημερών με τον επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών Χαϊδαρίου.

Στην δήλωσή της η Σταυρούλα Αποστολάκου αναφέρει :

“Πριν λίγες ημέρες μου ζητήθηκε από τον Αποστόλη να συναντηθούμε στα γραφεία της δημοτικής κίνησης “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” . Αφού συζητήσαμε για τα προβλήματα της πόλης μας αλλά και για τις δυνατότητες που διαθέτει το Χαϊδάρι καθώς και για την ανάγκη μια συντεταγμένης πρωτοβουλίας προκειμένου να αντιστρέψουμε το κλίμα στασιμότητας που χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια την πόλη μας , μου προτάθηκε να  συμμετέχω ενεργά στην δημοτική κίνηση της οποίας είναι επικεφαλής.

Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση , ένταξης και ενεργής συμμετοχής , δηλώνοντας ότι θα εργαστώ , μαζί με άλλους αξιόλογους συμπολίτες μας που ήδη αποτελούν μέλη της παράταξης , αλλά και άλλους που θα ακολουθήσουν , με ότι δυνάμεις διαθέτω , για να αναδείξουμε την “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” πρώτη και νικηφόρα δημοτική δύναμη στις επόμενες δημοτικές εκλογές , ως το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την ποιοτική ανάπτυξη της πόλης μας.

Τρέφω ειλικρινή αισθήματα αγάπης και σεβασμού για τον Αποστόλη Θεοφίλη και την οικογένειά του , γεγονός που μέτρησε καταλυτικά στην απόφασή μου .

Πιστεύω στην ειλικρίνεια , την ευθύτητα και την δυναμικότητα του Αποστόλη , τον οποίον θεωρώ τον πλέον κατάλληλο , να εργαστεί με επιμονή και υπομονή για την υπόθεση που λέγεται Χαϊδάρι.

Προσκαλώ κάθε καλόπιστο συμπολίτη μου να στηρίξει ενεργά αυτή την προσπάθεια του Αποστόλη Θεοφίλη και των ανθρώπων της Συνεργασίας Πολιτών Χαϊδαρίου, μέλος της οποίας από τώρα και στο εξής είμαι και εγώ.” 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Σταυρούλα Αποστολάκου είναι κόρη του αείμνηστου Ηλία Αποστολάκου , ο οποίος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου και υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 1990, εγνωσμένου κύρους επιχειρηματίας , ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ένδυσης στην Αθήνα και το Χαϊδάρι , ενώ υπήρξε εκ των ιδρυτών της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Χαϊδάρι .

Ακόμη , η κ. Αποστολάκου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κ. Ανδρέα Μποζίκα , που ως γνωστόν έφερε την πλήρη υποστήριξη του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μαραβέλια, γεγονός όμως που δεν επέδρασε θετικά στο εκλογικό αποτέλεσμα , λειτουργώντας μάλλον υπέρ της εκλογής του σημερινού Δημάρχου κ. Μιχάλη Σελέκου.

Η προσχώρηση της Σταυρούλας Αποστολάκου στην παράταξη Θεοφίλη , επιβεβαιώνει αυτό που ακούγεται στην τοπική πολιτική “πιάτσα” ότι οι κεντροδεξιές δυνάμεις στο Χαϊδάρι συσπειρώνονται στο πρόσωπο του Αποστόλη Θεοφίλη και την νέα δημοτική κίνηση , ενώ πολλά είναι τα πρόσωπα από τον ανένταχτο χώρο που βρίσκουν στο πρόσωπο του επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών Χαϊδαρίου , τον δυναμικό αντίπαλο απέναντι στο τοπικό πολιτικό σύστημα , όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια και ταυτόχρονα έναν ισχυρό διεκδικητή του Δημαρχιακού Θώκου στο Χαϊδάρι .