Ο Σταύρος Κασιμάτης υποψήφιος Δήμαρχος το 2019 με ομόφωνη πρόταση του συνδυασμού του

Με ομόφωνη απόφαση του συνδυασμού του “Πολίτες για τον Κορυδαλλό”, ο σημερινός Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης θα διεκδικήσει εκ νέου και το 2019 τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κορυδαλλού.

Το αίτημα προς τον Δήμαρχο, να παραμείνει στις επάλξεις του Δήμου, εξέφρασαν ομόφωνα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης τα μέλη της παράταξης, πρόταση που έγινε αποδεκτή με εμφανή συγκίνηση από τον Σταύρο Κασιμάτη.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αναφέρθηκαν στη σημασία που έχει για την πόλη και την παράταξη μια νέα νικηφόρα πορεία του συνδυασμού, με επικεφαλής τον Σταύρο Κασιμάτη για την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Κορυδαλλού. Η απόφαση αυτή του Σταύρου Κασιμάτη, να αποδεχτεί την καθολική πρόταση των ανθρώπων της παράταξης, δημιούργησε αμέσως κλίμα εμπιστοσύνης, αισιοδοξίας και νίκης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης.

Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη και την πρότασή τους, επισήμανε το πολύ σημαντικό έργο που έχει παραχθεί στο Δήμο, και το οποίο -έργο- είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και δουλειάς.

Ο Σταύρος Κασιμάτης έκανε ένα σύντομο απολογισμό της τετραετίας, δίνοντας ένα πρώτο περίγραμμα των πολλών σημαντικών έργων που ολοκληρώθηκαν ή έχουν ήδη δρομολογηθεί.
Αναφερόμενος, με συγκινησιακή φόρτιση στην ομόφωνη απόφαση- πρόταση των συνεργατών του, να παραμείνει στο τιμόνι του συνδυασμού και της παράταξης για μια νέα νίκη στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού υπογράμμισε: «Ο Συνδυασμός «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» θα διατηρήσει τον ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό και πλουραλιστικό του χαρακτήρα. Με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών όλου του δημοκρατικού τόξου, που θα υπερασπίζονται την ανεξαρτησία, του θεσμού της αυτοδιοίκησης και θα αγωνίζονται για το μέλλον της πόλης».