Ο Στράτος Καπετανίδης στο Ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κέντρη – Μια ισχυρή υποψηφιότητα για το “Χαϊδάρι Αναγέννηση”

Ο Στράτος Καπετανίδης, ο γνωστός Χαϊδαριώτης Πολιτικός Μηχανικός – Συγκοινωνιολόγος , εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κέντρη , ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ,ενισχύοντας με καταλυτικό τρόπο τον δημοτικό συνδυασμό “Χαϊδάρι Αναγέννηση” και την προοπτική Νίκης που ήδη προδιαγράφει.

Κέντρης και Καπετανίδης έδωσαν τα χέρια δηλώνοντας την αμοιβαία εκτίμηση ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, αλλά και την θέληση να εργαστούν με σκοπό ο συνδυασμός στις 26 Μαΐου να είναι ένας από τους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου στο Χαϊδάρι , προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα για την Αναγέννηση της πόλης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κέντρης , μετά την θετική απάντηση του Στράτου Καπετανίδη , δήλωσε : “Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά ένα σημαντικό στέλεχος στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Χαϊδαρίου, ο Στράτος Καπετανίδης, να συμμετέχει ενεργά στον συνδυασμό “Χαϊδάρι Αναγέννηση”. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία! Με κοινά οράματα, στοχεύουμε στη μελλοντική πορεία αναγέννησης της πόλης μας. Τον ευχαριστώ δημόσια! “

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Καπετανίδη

“Χαϊδαριώτισσες και Χαϊδαριώτες,

Στις προκείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με ειδικά χαρακτηριστικά επιλογών, λόγω της απλής αναλογικής και της αντιπροσωπευτικότερης συμμετοχής υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από όλους τους συνδυασμούς στη διοίκηση του Δήμου, οι σκέψεις μου κινήθηκαν στη δυνατότητα να προσφέρω στην πόλη μας τις υπηρεσίες μου, μέσα από κάποιο κατάλληλο αυτοδιοικητικό σχήμα.

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση από τον μετριοπαθή, αυτοδημιούργητο, δοκιμασμένο και ικανό αυτοδιοικητικό άνδρα, τον συνδημότη μας Γιάννη Κέντρη στον συνδυασμό “ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”, με σύνθεση στελέχωσης νέων και παλαιών, έμπειρων και ικανών ατόμων, με όρεξη για προσφορά.

Μέλημά μου είναι με την εμπειρία, τις γνώσεις, αλλά και την ικανότητα και την αποτελεσματικότητά μου, να βάλω ένα λιθάρι στη βελτίωση των συνθηκών των κατοίκων της Πόλης μας.

Οι πολυετείς γνώσεις μου στον Τεχνικό Κλάδο και δη στα Δημόσια Έργα, δίνει τη δυνατότητα του συντονισμού κατάλληλων τεχνικών μελετών, μέσω ενίσχυσης των αντίστοιχων οργανωτικών δομών του Δήμου, για την προετοιμασία και απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων του Δ . ΕΣΠΑ, κατ’ αντιστοιχία πετυχημένου δημάρχου του παρελθόντος και νυν διεκδικούντος τη δημαρχία του δήμου της Αγ. Βαρβάρας, κ. Μίχου.

Λόγω της ειδικότητός μου ως Συγκοινωνιολόγου Πολιτικού Μηχανικού ΕΜΠ, είμαι υπέρμαχος, όπως αρκετοί γνωρίζετε, της κάποιας οδικής διάνοιξης προσπέλασης προς την Λ. Αθηνών, του οικιστικού ιστού του Δάσους Χαϊδαρίου. Σύμφωνα με την έως τώρα διαμορφωθείσα κατάσταση μετά το αναίτιο και παράνομο κλείσιμο της 25 Μαρτίου, του κεντροβαρικότερου κόμβου της περιοχής, που προβλέφθηκε από το 1955 με την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης, σύμφωνα και με τις προ ετών ενημερώσεις μου από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων, τη λύση μπορεί να φέρει πλέον, λόγω των τετελεσμένων γεγονότων, η Ηρώων Πολυτεχνείου, με αντίστοιχες μικροκυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην εν λόγω περιοχή.

Είμαι αντίθετος στις όποιες συνολικές κυκλοφοριακές μελέτες, που δεν επιλέγουν μια επιπλέον πρόσβαση στη Λ. Αθηνών και σκοπό έχουν να βάλουν το θέμα στις καλένδες, με τις όποιες γενικότερες αντιδράσεις κατοίκων προκύψουν, όπως πλειστάκις έχει συμβεί μέχρι σήμερα…

Επιθυμώ άμεσα και καθημερινά να σας απαλλάξω από το εν λόγω κυκλοφοριακό άγχος, για πάνω από τριάντα χρόνια!!

Υπό το προαναφερθέν πρίσμα ζητώ τη στήριξή σας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, με έναν από τους τρεις σταυρούς σας, υποσχόμενος ότι θα ανταποκριθώ επάξια στην επιλογή σας.”

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ
Συγκοινωνιολόγος
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Με τον συνδυασμό 
ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ