Συνάντηση Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη με τον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα

Συνάντηση Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη με τον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα , πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού , με αφορμή τα κρούσματα καταστροφών σε πλατείες, παιδικές χαρές και άλλους δημοτικούς χώρους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η βουλευτής Β΄ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μερεντίτης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υπουργό, υπογραμμίζοντας ότι έχει σημειωθεί αύξηση των καταστροφών δημοτικού εξοπλισμού με συνέπειες στο περιβάλλον, στον αστικό εξοπλισμό της πόλης, στην οικονομική κατάσταση του Δήμου αλλά και στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

Αναφερόμενος στην περιοχή του Σχιστού, υπογράμμισε ότι υπάρχει συστηματική παραβατικότητα, αφού οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κλοπές, απειλές και προπηλακισμούς, ενώ είναι συχνά τα περιστατικά και κλοπών και καταστροφών δημόσιου εξοπλισμού.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση των τμημάτων της πόλης, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αποδυναμωθεί από προσωπικό. Ο κ. Τόσκας δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα και θα διερευνήσει τις δυνατότητες ενίσχυσης των τμημάτων.