Η μεγαλύτερη συναυλία αλληλεγγύης στο Άλσος Περιστερίου

Περισσότεροι από δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) πολίτες παρακολούθησαν τη μεγαλύτερη συναυλία αλληλεγγύης στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής, το Άλσος Περιστερίου που διοργανώθηκε στις 25 Ιουνίου 2018 από το Δήμο Περιστερίου, σε συνεργασία με την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος (ΕΤΕ).

Τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού έδωσαν αφιλοκερδώς το «παρών» για τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άποροι, άστεγοι, άνεργοι, χαμηλόμισθοι, καλλιτέχνες κ.α.).

Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες μέσα και έξω από το Άλσος Περιστερίου, χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας παρακολουθούσαν τη συναυλία αλληλεγγύης στα δύο θέατρα «Τέχνη στην Πέτρα» και «Ελιά και Δάφνη», αλλά και σε άλλα σημεία που είχαν στηθεί μεγάλες οθόνες.

Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν όταν οι πολίτες έφθαναν στην είσοδο του Άλσους φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, γεμίζοντας τα φορτηγά του Δήμου Περιστερίου.

Στη συναυλία αφιλοκερδώς τραγούδησαν οι: Θέμης Αδαμαντίδης, Αντύπας, Βάλια Βρεττού, Χάρης Γαλάνης, Μάκης Δημάκης, Πέγκυ Ζήνα, Τάσος Κατοπόδης, Έλλη Κοκκίνου, Θανάσης Κομνηνός, Νίκος Κουρκούλης, Δημήτρης Κοντογιάννης, Κωνσταντίνα, Κώστας Μαρτάκης, Χρήστος Μενιδιάτης, Τζωρτζίνα Νικάκη, Λιζέτα Νικολάου, Φίλιππας Νικολάου, Λευτέρης Πανταζής, Ζωή Παπαδοπούλου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστας Σκόνδρας, Master Tempo. Ενορχήστρωση: Γιώργος ΠαγιατήςΤην εκδήλωση παρουσίασαν η Ελένη Φιλίνη και ο Κώστας Σκόνδρας.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, εκφράζει τις ευχαριστίες του, ανοικτά όλους τους τραγουδιστές και μουσικούς, την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας, καθώς και τους χιλιάδες πολίτες που πρόσφεραν από το υστέρημά τους για να γεμίσουν τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν αυτό που πρέπει, στον συνάνθρωπο που η ζωή δεν φάνηκε δίκαιη μαζί του.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας (ΕΤΕ) Λάκης Χαλκιάς, ευχαριστεί και δημόσια τους συμμετέχοντες αφιλοκερδώς στην εκδήλωση συναδέλφους, τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για την άψογη συνεργασία, τους συνεργάτες του και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.