Την Πέμπτη, 18-5-2017 συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Την Πέμπτη, 18-5-2017 συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξή του. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στις 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Επισκευές – Συντηρήσεις πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων Δήμου Βύρωνα» συνολικού προϋπολογισμού 55.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή στέγης και εσωτερικές διαρρυθμίσεις κτιρίου παλαιού Δημαρχείου Δήμου Βύρωνα, συνολικού προϋπολογισμού 280.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής για την εκτέλεση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Εργασίες συντήρησης και επιδιόρθωσης χλοοτάπητα δημοτικού σταδίου Καισαριανής», συνολικού προϋπολογισμού 24.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας Εθνικής Αντίστασης και παιδικής χαράς», συνολικού προϋπολογισμού 728.248,98 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Διαπλάτυνση της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου από Θεομήτορος έως Γράμμου», συνολικού προϋπολογισμού 5.385.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ασφαλτοστρώσεις διαφόρων οδών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση Τμημάτων Ο.Τ. 384 και Ο.Τ. 385 περιοχή Μυκονιάτικα Δ.Κ. Αγίων Αναργύρων», συνολικού προϋπολογισμού 660.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ασπροπύργου για το έργο «Ανακατασκευή οδού Αγ. Γεωργίου του Δήμου Ασπροπύργου», συνολικού προϋπολογισμού 1.700.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Εργασίες επισκευής και συντήρησης Ράλλεια Πειραματικά Σχολεία Πειραιά», συνολικού προϋπολογισμού 190.348,43 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Ανάπλαση παιδικών χαρών Δήμου Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού 518.155,95 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

 1. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Κάτω Ηλιούπολης, ημέρα Τρίτη, του Δήμου Ηλιουπόλεως (Δ΄ Αθηνών).

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης)