Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής-Τα θέματα

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής πραγματοποιείται την Πέμπτη, 13-7-2017 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ενεργειακή αναβάθμιση – αυτοτέλεια και ανάπτυξη συστημάτων ΑΠΕ δημοτικών κτιρίων, σχολικών συγκροτημάτων – οδών κ.λ.π. με σκοπό την ελαχιστοποίηση του ενεργειακού κόστους για το Δημοτικό Διαμέρισμα Φυλής», συνολικού προϋπολογισμού 2.575.505,92 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αγίας Πελαγίας Κυθήρων», συνολικού προϋπολογισμού 3.100.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή χλοοτάπητα και δικτύων αποστράγγισης στο Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης», συνολικού προϋπολογισμού 399.909,97 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Ζωγράφου για το έργο «Διαχείριση υδάτινων πόρων και προστασία και ανάδειξη χώρων πρασίνου & αναψυχής στο Δήμο Ζωγράφου».

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

  1. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του έργου «Κρηπίδωση υπάρχοντα κυματοθραύστη λιμανιού Πέρδικας» στο Δήμο Αίγινας.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του έργου «Συλλογή, Μεταφορά, Επεξεργασία και Διάθεση Λυμάτων Καλάμου και Αγίων Αποστόλων Δήμου Ωρωπού».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ της μονάδας παραγωγής αντικαρκινικών παρασκευασμάτων της εταιρίας «Regulon A.E.» στο ΒΙΠΑ Κορωπίου Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Τροποποίηση της υπ’ αρ. 306/2015 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σχετικά με χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Ραφήνας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (Ζ΄ Αττικής).

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)