Συνεδριάζει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Συνεδριάζει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξή του .

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στις 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή αθλητικών χώρων Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας», συνολικού προϋπολογισμού 758.904,74 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πόρου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κατασκευή, επέκταση και συντήρηση τεχνικών απορροής ομβρίων στο Δήμο Πόρου», συνολικού προϋπολογισμού 300.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πόρου για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη υδροδότησης οικισμού Καραπολίτι Δήμου Πόρου», συνολικού προϋπολογισμού 29.932,46 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: « Εργασίες επισκευής αποδυτηρίων και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου γηπέδου Εθνικού Σταδίου Δήμου Αγίας Βαρβάρας», συνολικού προϋπολογισμού 193.750,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών για το έργο με τίτλο: «Συντήρηση ή ανακατασκευή τμημάτων κύριων οδικών αξόνων του Δήμου Αχαρνών».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  1. Αντικατάσταση μέλους Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης προγραμματικής σύμβασης.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

  1. Αντικατάσταση του εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Περιστερίου.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας για συμμετοχή τριών (3) ατόμων στην COP23, στη Βόννη Γερμανίας.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Έρευνα κοιτασμάτων βωξίτη της ΔΕΛΦΟΙ – ΔΙΣΤΟΜΟΝ Α.Μ.Ε. σε χώρο έκτασης 49.865,783 στρ. που βρίσκεται στα ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ», από την Ανώνυμη Μεταλλευτική Εταιρεία ΔΕΛΦΟΙ – ΔΙΣΤΟΜΟΝ Α.Μ.Ε.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Χωροθέτηση Επενδυτικού Σχεδίου Αστέρα Βουλιαγμένης» σε έκταση συνολικής επιφάνειας 301 στρεμμάτων στην χερσόνησο «Μικρό Καβούρι» Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)