Προσχωρήσεων συνέχεια στην παράταξη Θεοφίλη-Νέο πρόσωπο ο Βασίλης Κωνσταντακόπουλος

Προσχωρήσεων συνέχεια έχουμε στην παράταξη του Αποστόλη Θεοφίλη στο Χαϊδάρι και την Συνεργασία Πολιτών , με τον κ. Βασίλη Κωνσταντακόπουλο να δηλώνει την ένταξή του στην συγκεκριμένη δημοτική κίνηση.

Η προσχώρηση του κ. Κωνσταντακόπουλου αποτελεί συνέχεια μιας σειράς προσχωρήσεων στην δημοτική κίνηση του κ. Αποστόλη Θεοφίλη , με πρόσφατες εκείνες , της κ. Σταυρούλας Αποστολάκου και του κ. Ανδρέα Κοντοδημόπουλου.

Η εν λόγω ένταξη χαρακτηρίζεται σημαντική αφού διαθέτει την δική της ξεχωριστή σημειολογία , αφού ο κ. Κωνσταντακόπουλος υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης της αείμνηστης Ελένης Καμπόλη , υποψηφίας Δημάρχου Χαϊδαρίου στις δημοτικές εκλογές του 2014 και επί πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, γεγονός που καθιστά την προσχώρηση του κ. Κωνσταντακόπουλου , κομβικό παράγοντα συσπείρωσης των κεντροδεξιών ψηφοφόρων στο πρόσωπο του κ. Αποστόλη Θεοφίλη.

 

Ο επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών Χαϊδαρίου κ. Αποστόλης Θεοφίλης

Ήδη, η κίνηση του Βασίλη Κωνσταντακόπουλου χαιρετήθηκε με τα πλέον ευμενή σχόλια από σημαντική μερίδα συμπολιτών του που πολιτικά εντάσσονται στον συγκεκριμένο χώρο.

Όσο αφορά την δήλωση προσχώρησης στην “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου”, ο κ. Κωνσταντακόπουλος αναφέρει :

“ Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, απέναντι στην πόλη που ζω εδώ και σαράντα πέντε χρόνια και βιώνω καθημερινά τα προβλήματά της και αφού εξετίμησα το ήθος και το ειδικό βάρος του Αποστόλη Θεοφίλη , αποφάσισα την ενεργή συμμετοχή μου στην  “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου “.

Όσοι με γνωρίζουν ,θυμούνται ασφαλώς τον αγώνα μου μαζί με άλλους άξιους συμπολίτες μου, με επικεφαλής την αείμνηστη Ελένη Καμπόλη, στην προσπάθειά μας να καταθέσουμε την δική μας δημιουργική πρόταση για το Χαϊδάρι.

Συνεχίζω την δραστηριοποίησή μου για ένα άλλο Χαϊδάρι, ασφαλές, λειτουργικό, σύγχρονο με αληθινή κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη, συμβάλλοντας και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην συλλογική αυτή προσπάθεια. ”