Τακτικός Εκπρόσωπος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Ηνωμένων Πόλεων & Τοπικών Αρχών, ο Νίκος Μελετίου

Τακτικός Εκπρόσωπος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Ηνωμένων Πόλεων & Τοπικών Αρχών, ο  Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου , μετά από απόφαση του δ.σ. της ΚΕΔΕ

Την Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της, κ. Δημητρίου Παπαστεργίου, Δημάρχου Τρικκαίων και υπό πλήρη απαρτία, όρισε με απόφαση του τακτικό εκπρόσωπο της ΚΕΔΕ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Ηνωμένων Πόλεων & Τοπικών Αρχών (World Organization of United Cities and Local Governments – UCLG), τον κ. Νικόλαο Μελετίου, Δήμαρχο Ασπροπύργου και μέλος Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

«Ευχαριστώ θερμά το Δ.Σ., τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, για την μεγάλη τιμή αυτή που μου έκαναν, ορίζοντας με τακτικό εκπρόσωπο της ΚΕΔΕ στον μεγαλύτερο οργανισμό τοπικών και περιφερειακών κυβερνήσεων στον κόσμο. Δεσμεύομαι και εγώ λοιπόν, να εκπροσωπήσω, να υπερασπιστώ και να ενισχύσω τη φωνή των τοπικών και περιφερειακών κυβερνήσεων της Χώρας , περιφρουρώντας τις ελπίδες, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας και αναζητώντας ένα μέλλον διακυβέρνησης όπου τα ιδανικά μας θα αποτελέσουν μια ζωντανή πραγματικότητα. Πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ τους δημότες Ασπροπύργου, που με εξέλεξαν για τέταρτη συναπτή φορά Δήμαρχο της πόλης μας. Δίχως την εντολή τους δεν θα είχα τύχει αυτής της τιμής», δήλωσε μετά την συνεδρίαση ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Μελετίου.