Τεστ ΠΑΠ στο Αιγάλεω από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου

Τεστ ΠΑΠ στο Αιγάλεω από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου υλοποιεί ο Δήμος δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες στην πόλη , να κάνουν δίχως επιβάρυνση το εν λόγω τεστ , αλλά και να ενημερωθούν για τους τρόπους προστασίας τους.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας φέτος, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Αιγάλεω και τα Δημοτικά Ιατρεία – ΚΕΠ Υγείας σε συνεργασία με το Δίκτυο Π.Υ.Υ. Μαιών – Μαιευτών της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, θα πραγματοποιήσουν γυναικολογικές εξέταση Τεστ ΠΑΠ από τις 3 έως και τις 6 Μαρτίου.

Το τηλέφωνο για τα ραντεβού είναι 210 5319740 (πρωί) και 210 5988853 (απόγευμα), όπου οι γυναίκες μπορεί να ενημερωθούν για την απαραίτητη προετοιμασία.

Οι απαντήσεις θα δοθούν στις 27 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Αιγάλεω, όπου θα ακολουθήσει σχετική ομιλία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, την υγιεινή, τη διατροφή, καθώς και την αυτοεξέταση, συνεχίζοντας τον κύκλο εκδηλώσεων που άνοιξε τον Οκτώβριο με την ομιλία της κ. Νατάσας Παζαΐτη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.