Με τουρκική αντιπροσωπεία της Ένωσης για την Ειρήνη και την Επικοινωνία στο Αιγαίο, συναντήθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής

Με τουρκική αντιπροσωπεία της Ένωσης για την Ειρήνη και την Επικοινωνία στο Αιγαίο, συναντήθηκε χθες, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου στα γραφεία της Περιφέρειας, παρουσία των Βουλευτών Ροδόπης, Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ καθώς και του Βουλευτή Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Στην αντιπροσωπεία μετείχαν η πρώην Βουλευτής Σμύρνης, Zeynep Altıok, ο πρώην Δήμαρχος Διδύμων, Mehmet Soysalan, ο πρώην Δήμαρχος Δικελί Σμύρνης, Osman Özgüven και ο πρώην Δήμαρχος Τσανκαγιά Άγκυρας, Bülent Tanık.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των τουρκικών Δήμων εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς την Περιφέρεια Αττικής σχετικά με τις συνέπειες των πρόσφατων φυσικών καταστροφών και δήλωσαν την ετοιμότητά τους να συνδράμουν με κάθε μέσο. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών σχετικά με τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής καθώς και την ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας για την προώθηση της ειρήνης και της επικοινωνίας των δύο χωρών.