Υπεύθυνα και με αποτελεσματικότητα η διαχείριση της κακοκαιρίας “Μήδεια” από τον Δήμο Ασπροπύργου

Υπεύθυνα και με αποτελεσματικότητα συνεχίζει να διαχειρίζεται τα αποτελέσματα  της κακοκαιρίας “Μήδεια” ο Δήμος Ασπροπύργου

Οι υπηρεσίες του Δήμου , καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ», τέθηκαν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Είναι πάνδημη διαπίστωση το γεγονός ότι, όλα τα προβλήματα που προέκυψαν αντιμετωπίστηκαν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, κυρίως από την ολοήμερη παρουσία της Δημοτικής Αρχής και των υπαλλήλων.

Όμως αν και η κακοκαιρία αποτελεί παρελθόν, οι υπηρεσίες του Δήμου συνεχίζουν να μεριμνούν για τις ανάγκες των πολιτών.

Συγκεκριμένα, παράλληλα και με άλλες υπηρεσίες του Δήμου Ασπροπύργου το διήμερο της κακοκαιρίας, υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Ανθρωπίνων Πόρων, Ενίσχυσης της Απασχόλησης και Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Μιχάλη Ψωμιάδη, η Δημοτική Αστυνομία ανταποκρίθηκε σε αιτήματα κατοίκων για μεταφορά τους σε υγειονομικές μονάδες, καθώς και εξυπηρέτησε αιτήματα δημοτών για εμβολιασμό, σε συνεργασία με τα εμβολιαστικά κέντρα Ασπροπύργου και Ελευσίνας και σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριο Κοσμόπουλο, ενέργεια που συνεχίζει έως και σήμερα. Καθοριστική, επίσης, στάθηκε η συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας και στα κομβικά σημεία του οδικού δικτύου για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας, αλλά και στην ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», αφού οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου υπερφορτίστηκαν εξαιτίας των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός έθεσε σε ετοιμότητα από τις 08:00 έως τις 20:00 τις αίθουσες των τριών ΚΑΠΗ, στο Κέντρο, στην Παραλία και στη Γκορυτσά, στελεχωμένες με το ανάλογο προσωπικό, έτσι ώστε όποιος πολίτης χρειάστηκε ένα ζεστό χώρο ή κάποια νοσηλευτική υποστήριξη, οι συγκεκριμένες παροχές να βρίσκονται στη διάθεσή του.