Γιάννης Κέντρης : Όλοι οι Χαϊδαριώτες να στηρίξουμε την τοπική μας αγορά

Όλοι οι Χαϊδαριώτες να στηρίξουμε την τοπική μας αγορά, τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Γιάννης Κέντρης κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε στις 22 Δεκεμβρίου 2018 σε καταστήματα και επιχειρήσεις του κέντρου Χαϊδαρίου.

Με ένα ρόδι και μια ευχή προς τον κάθε τοπικό επιχειρηματία , ο Γιάννης Κέντρης συνοδευόμενος από ομάδα συνεργατών του επισκέφτηκε τα καταστήματα κατά μήκος των δυο κεντρικών οδικών αξόνων της πόλης , την Στρ. Καραϊσκάκη και την Αγ. Στρ. Χαϊδαρίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχήθηκε καλές γιορτές , ευτυχισμένο και αποδοτικό το 2019, συζήτησε με τον κάθε επιχειρηματία , αντάλλαξε απόψεις για τα οικονομικά προβλήματα και την τοπική αγορά και τους διαβεβαίωσε ότι από την στιγμή που οι Χαϊδαριώτες τον εκλέξουν Δήμαρχο της πόλης , στις άμεσες προτεραιότητές του είναι να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την δημιουργία ενός οργανωμένου εμπορικού πόλου που θα καθιστά το Χαϊδάρι μια δυναμική αγορά στα δυτικά προάστια.