Ξεκινάει το έργο της κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Δήμητρος

Ξεκινάει το έργο της κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Δήμητρος και για τον σκοπό αυτό η δημοτική αρχή της Ελευσίνας καλεί τους κατοίκους της οδού , να προσέλθουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου(1ος όροφος Χατζηδάκη 41 & Δήμητρος), προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο της σύνδεσης και να συμπληρώσουν την αίτηση σύνδεσης του ακινήτου τους από την Τετάρτη 11/4/2018.

“Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το παρ. 1.3 του άρθρου 10 του Κανονισμού Λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης ( ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 846 ), η σύνδεση των ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων είναι υποχρεωτική. 
Σε περίπτωση που ο κύριος η ο διαχειριστής του ακινήτου δεν προσέλθει να προσκομίσει τα απαραίτητα στοιχεία για την κατασκευή του εξωτερικού δικτύου του, ο Δήμος δύναται να κατασκευάσει με δική του πρωτοβουλία την εξωτερική διακλάδωση στην θέση που κρίνει κατάλληλη ,όπως αυτό ορίζεται στο άρθρο 1.3 παρ. γ. της Δ16γ/010/178Γ (κανονισμός λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης), προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.
Επίσης σας πληροφορούμε ότι η Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε. μας γνωστοποίησε την πρόθεση της να συνεχίσει τη χρηματοδότηση με το ποσό των 2.500,00 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α} για την αντιμετώπιση της συνολικής δαπάνης σύνδεσης ακινήτων στο δίκτυο αποχέτευσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες η Υπηρεσία μας είναι στην διάθεσή σας
( Πληροφορίες: κος Θεμιστοκλής Σακόβ τηλ.: 210.5537201).” , αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας