Ετήσιο αθλητικό Τουρνουά 3X3 στο Χαϊδάρι-Που θα βρείτε τα δελτία συμμετοχής

Ετήσιο αθλητικό Τουρνουά 3X3 στο Χαϊδάρι, διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης “Ε.Ο.Κ.” και ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τις ενώσεις, τα σχολεία και τα αθλητικά σωματεία της πόλης, που θα διεξαχθεί στις 18 & 19 Μαρτίου στο 1ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9 π.μ.

Ο Δήμος απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχές και στο σχετικό κείμενο αναφέρει:

“Για σένα που διψάς για basket, το Τουρνουά 3X3 είναι η δική σου ευκαιρία για να παίξεις και να ευχαριστηθείς basket μαζί με τους φίλους σου, στο δικό σου γήπεδο, στο δρόμο και όπου μπορεί να στηθεί μία μπασκέτα.

Γιατί σε αυτό το Τουρνουά παίζεις όπως έχεις μάθει, με τους φίλους σου μόνο και με τους δικούς σου κανόνες. Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν, με το σύστημα νταμπλ – νοκ άουτ.

Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σ ’αυτή τη γιορτή του basket. Σε όλους τους παίκτες απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα, γιατί αξία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση. Γονείς, φίλοι, φίλαθλοι και όσοι αγαπούν το basket θα είναι εκεί για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες από κοντά.

Αν λοιπόν λατρεύεις το basket, είσαι αγόρι ή κορίτσι 8 έως 18 ετών, λάβε μέρος με την ομάδα του σχολείου σου, του σωματείου σου ή απλά με την ομάδα της παρέας σου στο Τουρνουά 3X3.”

ΔΕΛΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
• Δημαρχείο Χαϊδαρίου Στρ. Καραϊσκάκη 138 ΤΗΛ.: 2132047241
• Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου Γ΄ Σεπτεμβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου ΤΗΛ.: 210-5812518
• Δημοτικό κολυμβητήριο Λ. Αθηνών & Αγ. Στρ. Χαϊδαρίου ΤΗΛ.: 2105822240
• ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr