Αλέξανδρος Κουλοχέρης , το νέο πρόσωπο στα δημοτικά πράγματα της Φυλής

Αλέξανδρος Κουλοχέρης , το νέο πρόσωπο στα δημοτικά πράγματα της Φυλής, που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες , εντός του επόμενου διαστήματος θα ανακοινώσει δημόσια την υποψηφιότητά του για τον Δημαρχιακό Θώκο του Δήμου Φυλής.

Για πολλούς , η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Αλέξανδρου Κουλοχέρη αποτελεί «κοινό μυστικό», αφού είναι φανερή εδώ και καιρό η έντονη κινητικότητα που έχει αναπτύξει ,με σειρά επαφών σε όλο το εύρος της πόλης , σε όλες τις δημοτικές ενότητες , ιδιαίτερα με πρόσωπα που εκπροσωπούν μαζικούς χώρους , όπως μέλη και στελέχη Πολιτιστικών συλλόγων και κοινωνικών φορέων , επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή , πρώην και νυν δημοτικών συμβούλων και με ενεργούς Πολίτες που διαθέτουν μια ιδιαίτερη παρουσία στα τοπικά πράγματα.

Ταυτόχρονα , καλά πληροφορημένες πηγές μιλούν για πυρετώδεις προετοιμασίες εκ μέρους του κ. Αλέξανδρου Κουλοχέρη και του επιτελείου του , προκειμένου να οργανωθεί η δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητας του , ενώ ήδη εδώ και λίγες ημέρες λειτουργούν γραφεία , σε ένα από τα πλέον κεντροβαρικά σημεία της περιοχής, στα οποία έχει στηθεί ένα είδος “αθέατου στρατηγείου”.

Με δεδομένο ότι δεν υφίσταται μέχρι τώρα καμιά επίσημη δήλωση από την πλευρά του , αν τελικά διεκδικήσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές την Δημαρχία της Φυλής , παρά ταύτα ανώνυμα blogs του επιτίθενται και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο , γεγονός που αν μη τι άλλο αναδεικνύεται έντονη η ανησυχία από πιθανούς αντιπάλους , κυρίως από το «τοπικό δημοτικό κατεστημένο» , που βλέπουν στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Κουλοχέρη μια δυναμική υποψηφιότητα που ταράζει τα «λιμνάζοντα ύδατα» της Φυλής.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης

  • Γεννήθηκε το 1974 .Κατάγεται από τη μεριά του πατέρα του, Βασίλη Κουλοχέρη από τα Άνω Λιόσια, ενώ από τη μεριά της μητέρας του, Μαρίας  Κουλοχέρη από τη Φθιώτιδα .
  •  Είναι απόφοιτος  του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης του τμήματος Μαθηματικών.
  • Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων όπου απέκτησε το Master Business Administrator ( MBA).
  • Ως φοιτητής υπήρξε ενεργό μέλος του Φοιτητικού Κινήματος του Πανεπιστημίου
  • Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές εργαζόταν ως ειδικός συνεργάτης σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων με βασικό αντικείμενο την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών
  • Με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών  εργάστηκε ως υπεύθυνος στον τομέα σχεδιασμού νέων προϊόντων και marketing σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία
  • Στη συνέχεια ανέλαβε για μια δεκαετία  την οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο απασχόλησης το χονδρικό εμπόριο αυτοκίνητων, σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες
  • Σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά  στην Τεχνική εταιρεία που δημιούργησε με τον αδελφό του Δημήτρη Κουλοχέρη. Ένα από τα έργα της εταιρείας, είναι ο Ιερός ναός του Αγ. Δημητρίου, που κατά γενική ομολογία θεωρείται ένα αληθινό-κόσμημα για την πόλη .
  • Είναι παντρεμένος με την ψυχολόγο Γεωργία Καμπόλη και έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι ενός έτους.