Αντώνης Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Κεφάλας , τα νέα πρόσωπα στον συνδυασμό του Γιάννη Κέντρη

Οι Αντώνης Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Κεφάλας , είναι τα νέα πρόσωπα που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κέντρη και δηλώνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον δημοτικό συνδυασμό”Χαϊδάρι Αναγέννηση”.

Ο κ. Αντώνης Αντωνόπουλος, Μηχανικός Διυλιστηρίων , πρώην Γενικός Επόπτης στα διυλιστήρια της Ελευσίνας (ΕΛΠΕ) και ο κ. Παναγιώτης Κεφάλας , απόστρατος Ταξίαρχος του Ελληνικού Στρατού , σε αντίστοιχες δηλώσεις τους αξιολογούν τον κ. Γιάννη Κέντρη ως το καταλληλότερο πρόσωπο για την θέση του Δημάρχου και τάσσονται στο πλευρό του για να δώσουν μαζί την “μάχη” των επικείμενων δημοτικών εκλογών

Οι δηλώσεις

Ο κ. Αντώνης Αντωνόπουλος

“Ενόψει των επερχόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, πριν αποφασίσω ποιον υποψήφιο Δήμαρχο θα στηρίξω, έκανα την απαραίτητη για μένα, σύγκριση μεταξύ όλων των κατά τα άλλα άξιων υποψηφίων Δημάρχων και κατέληξα ότι το καταλληλότερο πρόσωπο που χρειάζεται σήμερα ο Δήμος μας, είναι ο Γιάννης Κέντρης.

Κι αυτό γατί πιστεύω ότι θα τα καταφέρει καλύτερα μιας και είναι δραστήριος, εργατικός, διαφανής και τίμιος με άριστα αποτελέσματα στην προηγούμενη επιτυχημένη θητεία του, ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος (2007-2013) οπότε και παραιτήθηκε.

Το κυριότερο κανένας δεν τον κατηγόρησε για οτιδήποτε μεμπτό. Ένας ξεχωριστός οικογενειάρχης, αλλά και ξεχωριστός επιστήμονας, μιας και είναι Διδάκτωρ στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας στο Α.Π.Θ. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο συστρατεύομαι μαζί του.

Τώρα σε ότι με αφορά, εγώ ήρθα στο Χαϊδάρι πριν από 25 χρόνια, κι αποφάσισα να ριζώσω εδώ. Έτσι έγινα Χαϊδαριώτης όπως και τα παιδιά μου και θέλω να ελπίζω και τα παιδιά των παιδιών μου. Κατάγομαι από την Μερόπη Μεσσηνίας.

Στα 18 μου, τελειώνοντας το Εξατάξιο Γυμνάσιο Μελιγαλά, ήρθα στην Αθήνα όπου και σπούδασα Μηχανικός Διυλιστηρίων. Όταν ολοκληρώθηκαν οι στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα από το Διυλιστήριο της Motor Oil.

Στη συνέχεια με προσέλαβαν στο Διυλιστήριο (N.A.P.C.) στον Πρίνο στην Καβάλα, (όταν θα ξεκινούσε η εξόρυξη), όπου και παρέμεινα εργαζόμενος για αρκετά χρόνια. Κατόπιν, ήρθα στο Διυλιστήριο της Petrola, όπου και συνέχισα την καριέρα μου για περίπου 20 χρόνια (όλα με Διοικητική θέση).

Την τελευταία δεκαετία δε από τη θέση του Γενικού Επόπτη του Διυλιστηρίου Ελευσίνας (ΕΛ.ΠΕ.), απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκα.

Στο Χαϊδάρι ασχολήθηκα για μια δεκαετία σε αρκετά σχολεία, όλων των βαθμίδων, ως εκλεγμένο μέλος των Δ.Σ. των αντίστοιχων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και εκλεγμένος στην Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου από τη θέση του Αν. Γενικού Γραμματέα.

Είμαι παντρεμένος κι έχω δύο παιδιά. Τέλος, έχω όλη την διάθεση, την απαραίτητη εμπειρία αλλά και τον χρόνο για να εργαστώ για ένα καλύτερο αύριο της όμορφης αλλά και ως έναν βαθμό παραμελημένης σήμερα πόλης μας.

Αντώνης Αντωνόπουλος”

Ο κ. Παναγιώτης (Τάκης) Κεφάλας

“Ονομάζομαι Παναγιώτης (Τάκης) Κεφάλας, γεννήθηκα στα Χανιά της Κρήτης, μεγάλωσα και τελείωσα τις μαθητικές μου σπουδές στο Χαϊδάρι.

Αποφοίτησα από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1987, ως Ανθλγος Πεζικού.
Είμαι παντρεμένος με την Καλλιόπη Τζεμανακη, εκπαιδευτικό,  έχουμε δύο παιδιά την Κωνσταντίνα και τον Δημήτρη και κατοικούμε στο Χαϊδάρι.
Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου καριέρας διετέλεσα Διοικητής διαφόρων στρατιωτικών μονάδων.
Παρακολούθησα πλήθος σεμιναρίων και σχολείων .
Άριστος γνώστης αγγλικής γλώσσας.
Αποστρατεύτηκα με τον Βαθμό του Ταξιάρχου 
Σχετικά με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού “Χαϊδάρι Αναγέννηση” με επικεφαλής τον Γιάννη Κέντρη :
Ζώντας καθημερινά σε έναν τόπο, συνηθίζεις και μαθαίνεις να ζεις σε αυτόν με τις καλές και τις κακές του στιγμές.
Έρχεται όμως η στιγμή να κάνεις μια στάση, να κοιτάξεις πίσω σου και να αναρωτηθείς, τι έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια ;άλλαξε τίποτε; μήπως μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω;
Κάνοντας λοιπόν τη δική μου στάση διαπιστώνω ότι ο καθένας από τους ιθύνοντες άφησε το δικό του στίγμα στην ιστορία της πόλης μας και φτάσαμε στο Χαϊδάρι του σήμερα. Στο Χαϊδάρι της υποβάθμισης και της απαξίωσης που καμία σχέση δεν έχει με αυτό που ονειρευόμαστε να ζήσουμε εμείς και οι νεότεροι.
Πάμε μπροστά και χρειάζεται λοιπόν κοινή προσπάθεια με τη σύμπραξη  όλων, παλαιότερων και νέων.
Για αυτό ο Γιάννης Κέντρης σχημάτισε το “Χαϊδάρι – Αναγέννηση””και τέθηκε επικεφαλής  της δημιουργικής  προσπάθειας μας , όπου συμπράττουν αρμονικά το παλιό με το νέο για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να φέρουν το Χαϊδάρι μας και τους ανθρώπους του στο επίπεδο που αξίζουν.
Έτσι αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό “Χαϊδάρι- Αναγέννηση” για να ενώσω κι εγώ την προσπάθεια μου με αυτές και των λοιπών συμμετεχόντων, έτσι ώστε αγωνιζόμενοι με συνέπεια και σύστημα να φέρουμε την πόλη μας εκεί που της αρμόζει ,ξεκολλώντας την από την αδράνεια και το τέλμα που βρίσκεται.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης ( Τάκης) Κεφάλας.”