«Η απειλή του Δημογραφικού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»

Διάλεξη από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου

«Η απειλή του Δημογραφικού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», είναι το θέμα της διάλεξης που διοργανώνει

το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου , με ομιλητή τον Ναύαρχο ε.α., κ. Βασίλειο Μαρτζούκο

Η πρόσκληση αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Πρόεδρος Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου,                κ. Γεωργία Πηλιχού,  σας προσκαλούν τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022, στις 19:30, στη διάλεξη, που θα δώσει ο Ναύαρχος ε.α., κ. Βασίλειος Μαρτζούκος με θέμα: «Η απειλή του Δημογραφικού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη». 

Η διάλεξη θα διεξαχθεί στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων (Δ. Καλλιέρης) του Πνευματικού Κέντρου, Αλέκου Παναγούλη 13, στην Πλατεία του Αγίου Δημητρίου.

Η  είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς η παρακολούθηση θα είναι ολιγομελής, ένεκεν των πρωτοκόλλων ασφαλείας για την αποφυγή διασποράς της πανδημίας.

Ο Ναύαρχος ε.α. κ. Βασίλειος Μαρτζούκος και Επίτιμος Διοικητής του Σ.Ν.Δ.,  κατάγεται από την Άνω Κορακιάνα του Δήμου Φαιάκων Κερκύρας και  φοίτησε στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων από το 1971 έως το 1975, ενώ αποστρατεύθηκε το 2006. Κατά την 15ετή θαλασσία υπηρεσία του ενάσκησε επιτυχώς όλα τα προβλεπόμενα καθήκοντα για μάχιμο Αξιωματικό, επί Αντιτορπιλικών, Πυραυλακάτων και Φρεγατών. Διετέλεσε Κυβερνήτης της Πυραυλακάτου «ΜΠΛΕΣΣΑΣ», της Θαλαμηγού «ΑΡΓΩ» και της Φρεγάτας «ΕΛΛΗ» (επ’ ολίγον και της Φρεγάτας «ΛΗΜΝΟΣ»), Διοικητής 1ης Μοίρας Φρεγατών, Αρχιεπιστολεύς Στόλου και Διοικητής Φρεγατών.