Η κυρία Ρόμπολα με τους Σάκη Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Πάντο

Χαϊδάρι : Με τον Αποστόλη Θεοφίλη και η Σοφία Ρόμπολα

Την συμπόρευση της με τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” Αποστόλη Θεοφίλη , δήλωσε η κυρία Σοφία Ρόμπολα , με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Η κυρία Ρόμπολα  αναφέρει χαρακτηριστικά : “Σήμερα λοιπόν, έξι χρόνια μετά δηλώνω δημόσια τη συμπόρευση μου με τον Αποστόλη Θεοφίλη.
Πέρα του ότι κομματικά ανήκουμε στον ίδιο χώρο, πέραν της φιλίας μας, νιώθω ότι έχουμε τα ίδια όνειρα για τη πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε!!!”

Σε παλαιότερη φωτογραφία με τον Αποστόλη Θεοφίλη

Στο εν λόγω κείμενο , με το οποίο ξεκαθαρίζει από πολύ νωρίς την θέση της , στο πλευρό του Αποστόλη Θεοφίλη, η κυρία Ρόμπολα αναφέρεται στον κ. Ηρακλή Δρούλια , τον οποίον και ευχαριστεί , αφού όπως είναι γνωστό , σε όσους ασχολούνται με τα τοπικά του Χαϊδαρίου , ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές .

Ακολουθεί το κείμενο της κυρίας Σοφίας Ρόμπολα , όπως αναρτήθηκε στην προσωπική της σελίδα στο fb

Ξεκινησα να γράφω…Η αλήθεια είναι ότι το άλλαξα πολλές το κείμενο. Σήμερα είναι η τελευταία φορά που το γράφω και δεν το διορθώνω.

Στην πολιτικη λοιπόν ήμουν παντα ενεργή με το κόμμα που αγάπησα, τη Νέα Δημοκρατία, και είναι τιμή μου… Να πω βέβαια εδώ ότι πολλοί συνδημότες μου δεν το γνώριζαν ή έκαναν πως δεν το γνωρίζουν. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν ποτέ του δειχνεσθαι.

Στη ζωή μου προείχαν και προέχουν πάντα οι αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά.

Τα αξιώματα, η απόκτηση και η άσκηση της εξουσίας, δεν ήταν ποτέ για εμένα αυτοσκοπός, αλλά το μέσο επίλυσης προβλημάτων.

Πριν από 6 περίπου χρόνια, ξεκίνησα κι ένα συναρπαστικό αυτοδιοικητικό ταξίδι. Κι εδώ οφείλω να ευχαριστήσω για αυτό τον φίλο μου Ηρακλή Δρούλια που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία αν και κομματικά είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι. Βλέπεις το κόμμα μου και η παράταξη που το εκπροσωπούσε εκείνη τη χρονική στιγμή δεν με καλυπτε σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Η μόνη που με καλυπτε ήταν η Ελένη Καμπολη αλλά σεβόμενη τη φιλία μας κι επειδή ήξερε πως αν δώσω τον λόγο μου δεν το παίρνω εύκολα πίσω, σεβάστηκε την απόφαση μου.

Είδα κι έμαθα πολλά… Ευτυχώς δεν έπαθα… Βλέπεις αγάπη μου όπως συνήθιζε να λέει η αγαπημένη μου Μαλβίνα Κάραλη εγώ δεν είχα καμία εξάρτηση ποτέ κι από κανέναν…

Σήμερα λοιπον, έξι χρόνια μετά δηλώνω δημόσια τη συμπορευση μου με τον Αποστόλη Θεοφίλη.
Πέρα του ότι κομματικά ανήκουμε στον ίδιο χώρο, πέραν της φιλίας μας, νιώθω ότι έχουμε τα ίδια όνειρα για τη πόλη που γεννηθηκαμε και μεγαλώσαμε!!!

Ελπίζω να μη με διαψεύσεις φίλε μου για την επιλογή μου!!!

Υ.Γ. Οδηγίες προς ναυτιλομένους: Να ξέρετε πως ο μαϊντανός μετά από λίγο καιρό χάνει το πράσινο ζωηρό του χρώμα… κιτρινίζει!!!

Ρόμπολα Δ. Σοφία