Με αιχμές και υπονοούμενα, μαζικές αποχωρήσεις μελών από την Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου

Τίτλοι τέλους για την δημοτική κίνηση Θεοφίλη ;

Μαζικές είναι οι αποχωρήσεις μελών από την Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου ,κάτι που επιβεβαιώνεται και από το πρόσφατο γεγονός που καταγράφει η επικαιρότητα στα τοπικά πράγματα του Χαϊδαρίου .

Ειδικότερα ,με αιχμές και υπονοούμενα, τρία πρωτοκλασάτα στελέχη – μέλη της Συνεργασίας Πολιτών Χαϊδαρίου με αντίστοιχες δηλώσεις τους που δημοσιοποίησαν στις προσωπικές τους σελίδες στο fb , αποχωρούν από την εν λόγω δημοτική κίνηση .

Πρόκειται για την κ. Σταυρούλα Αποστολάκου και τους κ.κ. Λενίδα Πάντο και Σωτήρη Σαμπάνη .

Ακολουθούν οι δηλώσεις

Σταυρούλα Αποστολάκου

Απευθυνομαι στους συνδημότες μου αποχωρω απ την παραταξη συνεργασια πολιτων Χαϊδαρίου …οριστικα και αμετάκλητα…χωρις λογια και κουτσομπολιά…στην ζωη μου θα παιζω παντα καθαρα..δεν ημουν δεν ειμαι και δεν θα ειμαι πολιτικος ποτε..θα ειμαι ο άνθρωπος της διπλανης πορτας..ακολουθει δελτιο τυπου επισημο..σας ευχαριστώ ολους για την στηριξη και την αγαπη που μου δειξατε.

 

 

Λεωνίδας Πάντος

Όταν ανοίγει ένας κύκλος, δεν ξέρεις σε τι μονοπάτια θα σε οδηγήσει. Ελπίζεις τουλάχιστον απ’ τη διαδρομή να βγεις σοφότερος. Έρχεται η στιγμή που όλα αλλάζουν και δεν αισθάνεσαι πια κάτι. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Παίρνεις την μεγάλη απόφαση και κλείνεις τον κύκλο.
Η δική μου εποχή στην ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ έφτασε στον επίλογό της. Μετά από πολλή σκέψη και ομολογώ λύπη, αποχωρώ οριστικά και αμετάκλητα. Όλο αυτό το διάστημα ήμουν αφοσιωμένος στην παράταξη και στον στόχο που είχαμε εξαρχής θέσει. Φεύγω με τη συνείδησή μου καθαρή. Δεν μετανιώνω ποτέ για τις επιλογές και τις αποφάσεις μου. Η ζωή συνεχίζεται κάνοντας αυτοκριτική και μαθαίνοντας τελικά από τα λάθη μας.
Λ.Π.

Σωτήρης Σαμπάνης

Εγώ ο Σωτήρης Σαμπάνης αποχωρώ από το συνδυασμό συνεργασία πολιτών Χαϊδαρίου…. Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα ανάμιξη με την πολιτική , πίστεψα στον κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς έπεσα έξω για αυτό και αποχωρώ με τις χειρότερες αναμνήσεις….

Τίτλοι τέλους για την “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” ;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ασχολούνται με τα δημοτικά πράγματα του Χαϊδαρίου και εκτιμούν ότι με τις συγκεκριμένες αποχωρήσεις , πέφτουν οι τίτλοι τέλους για την συγκεκριμένη νεότευκτη δημοτική κίνηση και τον επικεφαλής της Αποστόλη Θεοφίλη.
Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες αποχώρησαν οι κυρίες Άννα Παπαγεωργίου και Σοφία Ρόμπολα .