Νέο ασθενοφόρο απέκτησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας , μια κίνηση αλληλεγγύης από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας

Νέο ασθενοφόρο απέκτησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας , το οποίο προσέφερε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, σε μια κίνηση αλληλεγγύης , αποδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπό της και στο πλαίσιο του πολύτιμου κοινωνικού έργου που επιτελεί.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε μετά από πρόταση της Δημάρχου Γιάννας Κριεκούκη .

Το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο θα εξυπηρετήσει όχι μόνο τις ανάγκες των πλημμυροπαθών της Μάνδρας αλλά των δημοτών όλων των Ενοτήτων του Δήμου καθώς η μεγάλη έκτασή του από την μία και η απομακρυσμένη κατοίκηση πολλών περιοχών από την άλλη αποτελούν ενίοτε εμπόδιο στην ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση των πολιτών προς Κέντρα Υγειονομικής Φροντίδας και Ιατρικής Περίθαλψης.

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κατά την διάρκεια  της 112ης Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα: «Στο μέλλον με ασφάλεια», πραγματοποιήθηκε η συμβολική αλλά επίσημη παράδοση, από τον κ. Χριστόφορο Σαρδελή, Γ.Γ. της ΕΑΕΕ και παραλαβή του εν λόγω ασθενοφόρου από τη Δήμαρχο, κ. Γιάννα Κριεκούκη.

Η κ. Κριεκούκη, βαθιά συγκινημένη, ευχαρίστησε την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και προσωπικά τον Πρόεδρο, κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, για την εξαιρετική πρωτοβουλία αναγνωρίζοντας πως κοινός στόχος όλων, όπως και του Δήμου, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πολίτη ξεχωριστά και η δημιουργία σχέσεων ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης εκδήλωσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας, της Τράπεζας της Ελλάδος, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και άλλων θεσμικών φορέων.