Ασπρόπυργος – Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών – Ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος

Ασπρόπυργος – Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών εισέρχεται στον δεύτερο κύκλο του , με τις αιτήσεις συμμετοχής να ολοκληρώνονται στις 22 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Δήμος Ασπροπύργου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι, το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με την υποστήριξη της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και του Δήμου Ασπροπύργου προκηρύσσει το Δεύτερο Κύκλο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “MSc in Oil and Gas Process Systems Engineering” – Βιομηχανικά Συστήματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) αξιοποιεί τις υπάρχουσες και αναδυόμενες ευκαιρίες που δίνονται στο ανταγωνιστικό και δυναμικό πεδίο των υδρογονανθράκων και υλοποιείται από επιστημονική ομάδα με αποδεδειγμένη και εκτενή εμπειρία σε καταξιωμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο πεδίο της ενέργειας.

Η προθεσμία υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και Αιτήσεων, για τον Δεύτερο Κύκλο του ΠΜΣ είναι έως τις 22 Φεβρουαρίου 2020, https://oilgasmsc.gr/aitisi-symmetochis/ .

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, δικαιολογητικά κ.α. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος http://oilgasmsc.gr .