Βαρβιτσιώτης, Γιακουμάτος, Μαραβέλιας, Πανούτσος προηγούνται στην Δ. Αθήνα

Βαρβιτσιώτης, Γιακουμάτος, Μαραβέλιας, Πανούτσος προηγούνται στην Δ. Αθήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας fimotro.gr, που επικαλείται τηλεφωνική μέτρηση που δείχνει πως έχουν διαμορφωθεί οι τάσεις.

Συγκεκριμένα η γνωστή ιστοσελίδα αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα :

“Τέσσερις έδρες υπολογίζουν να πάρουν στη ΝΔ εάν και εφόσον το κόμμα τους ξεπεράσει το 27% στον Δυτικό τομέα της Β’ Αθήνας και φυσικά εάν έρθει πρώτο πανελλαδικά.

Σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα που έχει παραγγείλει ένας εκ των υποψηφίων βουλευτών, οι τέσσερις υποψήφιοι που προηγούνται στον Δυτικό τομέα είναι οι οι εν ενεργεία βουλευτές Μ. Βαρβιτσιώτης, Γ. Γιακουμάτος, ο πρ. πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην δήμαρχος Χαίδαρίου Δ. Μαραβέλιας και ο δημοσιογράφος Α. Πανούτσος.

Εάν λοιπόν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις αυτοί θα εκλεγούν βουλευτές. Άγνωστο όμως είναι εάν ο Κ. Μητσοτάκης ως επικεφαλής του συγκεκριμένου ψηφοδελτίου διαλέξει την έδρα στην Δυτική Αθήνα, άρα θα εκλεγεί άλλοι τρεις βουλευτές και ποια άλλα πρόσωπα θα κατέβουν την τελευταία στιγμή και ποια αποδοχή θα έχουν.

Ήδη για παράδειγμα ακούγεται το όνομα της Κατερίνας Μάρκου που ήταν στο Ποτάμι αλλά και μια – δυο ακόμα περιπτώσεις που προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού.

Θα γίνει σφαγή του… Δράμαλη και σε

Ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

αυτή την περιφέρεια για τους υποψηφίους της ΝΔ.”

Ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος

 

 

Ο κ. Αντώνης Πανούτσος
Ο κ. Δημήτρης Μαραβέλιας