Βόλτα στην αγορά του Ιλίου

Σήμερα σε παίρνω μαζί μου βόλτα στην αγορά του Ιλίου.

Με καφέ στο χέρι και λεφτά στο πορτοφόλι, αποφάσισα να περάσω το σαββατιάτικο πρωινό μου βολτάροντας και χαζεύοντας την υπέροχη αγορά στο Ίλιον.

Τα μαγαζιά κοντά το ένα στο άλλο, τα συναντάς στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Αυτό που κάνει την αγορά ξεχωριστή και λατρεύω να περνάω την ημέρα μου περπατώντας στα στενά είναι η μεγάλη κεντρική πλατεία με την πλούσια πρασινάδα και τα όμορφα λουλούδια.

Τι καλύτερο από το να συνδυάζεις ψώνια και καφέ σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον;

Τα μαγαζιά που συναντά κανείς στο Ίλιον καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε καταναλωτή.

Καθώς περπατώ, χαζεύω μαγαζιά με όμορφα, μοντέρνα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ για εσένα, το σπίτι ή το παιδί, παιχνιδιάρικες θεατρικές βιτρίνες που σε μαγνητίζουν να μπεις στο μαγαζί και να ψωνίσεις καθώς επίσης και γουστόζικα μικρά καφέ για αυτόν τον καθιερωμένο απολαυστικό καφέ όντας «κουρασμένος» από τις αγορές.

Ένας λόγος που επιλέγω να ψωνίζω σε αυτά, είναι η οικονομική αγορά σε συνδυασμό με την ποιότητα και την καλή εξυπηρέτηση.

Τολμώ να σου παραδεχτώ ότι όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί, ζητάω πάντα το χαμόγελο και την θετική ενέργεια του πωλητή.

Αυτό, λοιπόν, το έχω βρει εδώ και με ευχαριστεί πολύ. Κάτι εξίσου ευχάριστο είναι η ύπαρξη μεγαφώνων στους δρόμους και τα στενά, που άλλοτε παίζουν χαλαρή μουσική και άλλοτε πιο ζωηρή. (ανάλογα με τα κέφια και το mood των ημερών βρε αδερφέ!)

Σου προτείνω, λοιπόν, με κλειστά τα μάτια να επισκεφτείς την αγορά του Ιλίου και είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψεις όσο και εγώ.