Ο Γιάννης Κάντζος επανεξελέγη Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αιγάλεω

Ο Γιάννης Κάντζος επανεξελέγη Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αιγάλεω , ο οποίος σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα

και τους δημοτικούς συμβούλους για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του , υπογραμμίζοντας ότι  θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντα του και να δικαιώσει την επιλογή τους.

Αναλυτικά ο κ. Κάντζος αναφέρει:

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ 5η ΘΗΤΕΙΑ (2005-2010 & 2019-2023)!!

«Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Προεδρεύοντα Σύμβουλε, αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, δημοτικοί σύμβουλοι του ιστορικού Δήμου Αιγάλεω.

Σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με εκλέξατε στο ύπατο αξίωμα του δημοτικού συμβουλίου για μια ακόμη διετία.

Εύχομαι να έχουμε μία υγιή και παραγωγική διετία μακριά από κορωνοιούς που σίγουρα προκάλεσαν παραλείψεις και αστοχίες στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι γεγονός ότι όλοι έχουμε τις δικές μας πολιτικές αφετηρίες ,τις δικές μας πολιτικές προσεγγίσεις , τις δικές μας πολιτικές απόψεις ,αυτό είναι αναγκαίο και επιβεβλημένο μέσα στα πλαίσια του πλουραλισμού και της λειτουργίας της Δημοκρατίας ,εκείνο όμως που πρέπει να πρυτανεύσει σε αυτήν την αίθουσα είναι η ειλικρινής διάθεση για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης .

Διαφωνίες θα υπάρξουν ,αντίθετες απόψεις θα διατυπωθούν, άλλες ιεραρχήσεις στις προτεραιότητες αντιμετώπισης των ζητημάτων θα προκύψουν ,αλλά εκείνο που θα πρέπει να προηγείται όλων αυτών είναι η σύνθεση ,η συναίνεση και η καλή πρόθεση .

Αυτά προσδίδουν αξιοπιστία στη λειτουργία μας ,αυτά αναβαθμίζουν τον θεσμό στην συνείδηση των πολιτών ,σε μια περίοδο που υπάρχει κρίση θεσμών και αξιοπιστίας ,και αυτά θα είναι η παρακαταθήκη μας για τους μετά από εμάς.

Σίγουρα την περασμένη διετία δεν έγιναν εκείνες οι παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν τη λειτουργία του Σώματος και θα του δώσουν τη δυνατότητα να είναι πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό.

Θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά μου και να δικαιώσω τόσο εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας, όσο και τον δήμαρχο, ο οποίος με πρότεινε, γι’ αυτό και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως.»

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Αιγάλεω 09/01/2022