Γιάννης Κέντρης : Θα σηκώσω τα μανίκια, όπως έκανα πάντα και θα εργαστώ για την αναγέννηση του Χαϊδαρίου

«Θα σηκώσω τα μανίκια, όπως έκανα πάντα και θα εργαστώ για την αναγέννηση του Χαϊδαρίου», είναι η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Γιάννης Κέντρης, στο ερώτημα που του έθεσε η Athenswest στην τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του σχετικά με τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.

Η καθαριότητα, η ασφάλεια των Πολιτών, το συγκοινωνιακό , οι ανύπαρκτοι χώροι στάθμευσης , τα πεζοδρόμια , η έλλειψη χώρων άθλησης ,η μηδενική κοινωνική πολιτική αλλά και η σταδιακή απώλεια της ταυτότητας της πόλης , είναι μερικά από τα προβλήματα που αξιολογεί ως τα πλέον σημαντικά ο κ. Γιάννης Κέντρης.

Στην απάντηση του επικεντρώθηκε στην ανάγκη της οργανωμένης και με σχέδιο δουλειάς, που πρέπει να καταβληθεί για να μπει το Χαϊδάρι στην φάση της αναγέννησης.

«Η πόλη μας διατρέχει περίοδο υπανάπτυξης , με εμφανή τα χαρακτηριστικά αυτής της κατάστασης. Το Χαϊδάρι φαντάζει ως μια παρατημένη πόλη με σωρεία προβλημάτων που συνεχώς οξύνονται, ενώ ακυρώνονται οι δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει για μια πορεία ανάπτυξης και αναβάθμισης των λειτουργιών της», σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου.

Για να συνεχίσει, θέτοντας το διακύβευμα των επόμενων Δημοτικών εκλογών , που κατά την άποψή του δεν είναι άλλο , παρά το ποιος θα είναι ικανός και αποφασισμένος να εργαστεί με αληθινό ζήλο και αυταπάρνηση, για να αναστρέψει την πορεία καθόδου της πόλης και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την αναγέννησή της.

«Το Χαϊδάρι χρειάζεται δουλειά. Ο Δήμαρχος που θα εκλεγεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να είναι έτοιμος να μην λογαριάσει κόπο και χρόνο, εργαζόμενος για την πόλη σε όλα τα επίπεδα.

Όσο με αφορά , δεν φοβήθηκα ποτέ την δουλειά και δεν λογάριασα κόπο και χρόνο. Θα σηκώσω τα μανίκια και θα εργαστώ για την αναγέννηση της πόλης μας. Αυτό έκανα όταν από την θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος , την περίοδο 2007-2013, μαζί με τους εργαζόμενους κερδίσαμε το «στοίχημα» για καθαρή πόλη και το Χαϊδάρι είχε φτάσει σε υψηλά επίπεδα καθαριότητας και αισθητικής.

Το ίδιο θα πράξω από την στιγμή που οι συμπολίτες μου με εγκρίνουν για την θέση του Δημάρχου στις εκλογές του Μαΐου 2019.», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Γιάννης Κέντρης.