Μαζί με τον Γιάννη Κέντρη και η Ελευθερία Τοκατλίδη

Ξεκαθαρίζει καθημερινά το εκλογικό τοπίο στο Χαϊδάρι

Μαζί με τον Γιάννη Κέντρη και η Ελευθερία Τοκατλίδη , με δήλωση της ανεξάρτητης πλέον δημοτικής συμβούλου ότι τάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου και ότι θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του “Χαϊδάρι Αναγέννηση” .

Η προσχώρηση της κ. Τοκατλίδη ενισχύει περαιτέρω την δυναμική που ήδη έχει αναπτυχθεί από μέρους του κ. Κέντρη , ενώ ξεκαθαρίζει το εκλογικό τοπίο στο Χαϊδάρι, αφού ακόμη ένα κεντροδεξιό στέλεχος με μακρά πορεία στα δημοτικά πράγματα μπαίνει αποφασιστικά στον αγώνα για την διεκδίκηση της Δημαρχίας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

“….στρατεύομαι στο πλευρό του Γιάννη Κέντρη και στην παράταξη «Χαϊδάρι – Αναγέννηση» ως απλή υποψήφια για Δημοτική Σύμβουλος, όπως θα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ όσοι βάζουμε το ΧΑΪΔΑΡΙ και τους ΔΗΜΟΤΕΣ, πάνω από εγωισμούς και φιλοδοξίες.”,αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Τοκατλίδη στην σχετική της δήλωση

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της κ. Ελευθερίας Τοκατλίδη

Στηρίζω Γιάννη Κέντρη, στηρίζω Χαϊδάρι-Αναγέννηση

 

Δήλωση Ελευθερίας Τοκατλίδη,

Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Χαϊδαρίου

Δικηγόρος

 

Φίλες και φίλοι, δημότες και δημότισσες Χαϊδαρίου,

Πριν από μερικές ημέρες πήρα την απόφαση να είμαι και πάλι υποψήφια για Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου στον Δήμο μας.

Απόφαση που χαιρετίσατε και αγκαλιάσατε με δεκάδες θετικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Η θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι θέση ευθύνης.

Μία θέση που υπηρετώ με συνέπεια και έργο από το 2006 οπότε και εκλέγομαι έως σήμερα, πάντα με την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ σας όλα αυτά τα χρόνια.

Το Χαϊδάρι είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, εγώ και η οικογένειά μου.

Θέλω να είναι  μια πόλη καθαρή, φιλική, σύγχρονη, με δομές και υπηρεσίες για όλες τις κατηγορίες των δημοτών (παιδιά, γονείς, ηλικιωμένους, ΑμΕΑ, άνεργους, ευπαθείς ομάδες δημοτών). Θέλω μια πόλη ανοιχτή σε δομές, όπου ο δημότης να μπορεί να έχει άμεση εξυπηρέτηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Δυστυχώς τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, ΟΛΟΙ είδαμε τις δομές και τις υπηρεσίες που τόσα χρόνια δημιουργήσαμε να υποβαθμίζονται και να διαλύονται.

Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στον κατήφορο.

Για να το πετύχουμε, θα πρέπει ΟΛΟΙ να στρατευτούμε πίσω από ανθρώπους ικανούς.

Ανθρώπους που γνωρίζουν πως πρέπει να διοικήσουν έναν Δήμο,  και μπορούν να λύσουν  τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, γιατί έχουν εμπειρία, γνώση και θέληση.

Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε για να διοικήσουν και να Αναγεννήσουν το Χαϊδάρι και όχι αυτόκλητους μεσσίες που αγωνίζονται χρόνια για την καρέκλα του Δημάρχου θέλοντας να ικανοποιήσουν τις προσωπικές και οικογενειακές τους φιλοδοξίες μόνο και μόνο για να συνεχίσουν να τροφοδοτούν τον εγωισμό τους.

Για ΟΛΟΥΣ τους παραπάνω λόγους στρατεύομαι στο πλευρό του Γιάννη Κέντρη και στην παράταξη «Χαϊδάρι – Αναγέννηση» ως απλή υποψήφια για Δημοτική Σύμβουλος, όπως θα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ όσοι βάζουμε το ΧΑΪΔΑΡΙ και τους ΔΗΜΟΤΕΣ, πάνω από εγωισμούς και φιλοδοξίες.

Μπροστά στο ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ θα πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Θα πρέπει να έχουμε τον ΔΗΜΟΤΗ στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ.

Γιατί, οφείλουμε να υπηρετούμε τους ΔΗΜΟΤΕΣ και όχι να τους παριστάνουμε τους ΑΡΧΗΓΟΥΣ και να τους κουνάμε το δάκτυλο.

Ελάτε μαζί να φέρουμε τη  Αναγέννηση  στο Χαϊδάρι, Αναγέννηση, μαζί με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΝΤΡΗ.