Μεγάλη επιτυχία η γιορτή των ηλικιωμένων στην Ελευσίνα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή των ηλικιωμένων στην Ελευσίνα που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Πανόραμα”το μεσημέρι της Κυριακής στις 22 Οκτωβρίου 2017 , που οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή των μελών ΚΑΠΗ Ελευσίνας με την υποστήριξη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. του Δήμου Ελευσίνας. Γελαστά πρόσωπα, τραγούδια και χορός ήταν οι εικόνες, που πλημμύρισαν την κατάμεστη αίθουσα.

Την εκδήλωση, χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. κος Βασίλης Αγριμάκης ο οποίος αναφέρθηκε: «στον σεβασμό και στην τιμή που αξίζουν στην τρίτη ηλικία, γιατί αθόρυβα, διακριτικά και με πολλή αγάπη, μεταγγίζει στην ψυχή και στην σκέψη μας … την σοφία της, καθώς και για τον πολύτιμο ρόλο και την αξιέπαινη συνεισφορά τους στην νέα γενιά».

Ευχήθηκε σε όλους και συνεχάρη τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης. Υποσχέθηκε την αμέριστη φροντίδα του και στήριξη στα προγράμματα της τρίτης ηλικίας, που εφαρμόζονται και στα τρία παραρτήματα ΚΑΠΗ.

Η Συντονιστική Επιτροπή εκπροσωπήθηκε από τους Δρετάκη Μελέτη, Τζιγκιτζέλα Δέσποινα, Πέππα Αμαλία, Μαυρίδη Στέλιο, Βιδάλη Δημήτρη, Παρθενίου Τούλα, Ρηγανά Μαργαρίτα, ευχαρίστησε τον νέο Πρόεδρο και τίμησε την απελθούσα Πρόεδρο κα Βασιλείου Μαρία με πλακέτα-ενθύμιο, η οποία σε κλίμα συγκίνησης ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εξαιρετική συνεργασία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία μελών ΚΑΠΗ, που τραγούδησαν με τη διδασκαλία του μουσικού κ. Νικολάου Καρέλου. Στη συνέχεια τα μέλη του χορευτικού τμήματος ΚΑΠΗ χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, με τις παραδοσιακές στολές και την διδασκαλία της χοροδιδασκάλου κ. Βαλαβάνη Μαρίας. Τα χορευτικά συνόδευσε με το κλαρίνο του ο κ. Στάμου, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς. Ακολούθησε γλέντι με την τριμελή ορχήστρα, που σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης μετέδωσε κέφι, με τραγούδια και μουσική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος κ. Βασιλείου Μαρία, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αδρώνης Χαράλαμπος, οι Διοικητικοί Σύμβουλοι κ. Αρναουτάκη Βιργινία, Καρέλου Μαρία, Νοδάρα Ευαγγελία, η προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αποστολία Μπιδέκα καθώς και το προσωπικό και από τα τρία παραρτήματα ΚΑΠΗ.