Ο Δήμος Ασπροπύργου μοίρασε σπίτι – σπίτι εορταστικά γεύματα στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του

Ο Δήμος Ασπροπύργου μοίρασε σπίτι – σπίτι εορταστικά γεύματα στους ωφελούμενους
των Κοινωνικών Δομών του 
, «ο Πλησίον» και «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο Δήμος Ασπροπύργου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, μέσω των Κοινωνικών Δομών Αλληλεγγύης του, «ο Πλησίον» και «Βοήθεια στο Σπίτι» και τις Άγιες μέρες βρέθηκε στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικά ομάδων της πόλης, μοιράζοντάς, το Μεγάλο Σάββατο, πάνω από 600 εορταστικά γεύματα στους ωφελούμενους.

Η παραλαβή των γευμάτων έγινε στο νέο κτήριο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου παρουσία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Γεωργίας Πηλιχού, όπου μαζί με το προσωπικό ετοίμασαν πακέτα, τα οποία περιλάμβαναν (μαγειρίτσα, σαλάτα, αρνί φούρνου, κουβέρ, τσουρέκι και πασχαλινό αυγό) και ξεκίνησαν τις διανομές. Παράλληλα, για την επιπρόσθετη ενημέρωση για τον Κορωνοϊό COVID-19 μοιράστηκαν στους ωφελούμενους ενημερωτικά φυλλάδια με οδηγίες προφύλαξης από τον ιό.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Γεωργία Πηλιχού ευχαριστούν θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη για την γενναιόδωρη προσφορά και την εξαιρετική συνεργασία.