Ο Δήμος Ασπροπύργου στην 3η Διεθνή Έκθεση Vedre.tec 2019

Στην 3η Διεθνή Έκθεση Vedre.tec 2019 συμμετέχει ο Δήμος Ασπροπύργου , όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι υποψήφιος τουλάχιστον για ένα βραβείο.

Γεγονός είναι ότι το τελευταίο διάστημα η Διοίκηση Μελετίου δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για δράσεις εξωστρέφειας που δημιουργούν ένα πραγματικό θετικό ισοζύγιο στον Ασπρόπυργο.

Η εν λόγω συμμετοχή εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο , όπου ο Δήμος διαθέτει το δικό του περίπτερο.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας και έχει ως πυρήνα τις πράσινες τεχνολογίες και πολιτικές προστασίας του περιβάλλοντος στο πλαίσιο της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης, υπάρχει η ειδική εκδήλωση Verde.tec Forum με τίτλο, «Τοπική Ανάπτυξη και Έξυπνες Πόλεις», με κυκλική Οικονομία, στην οποία συμμετέχουν Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Φορείς διαχείρισης στερεών αποβλήτων και Περιφέρειες. Στο κλείσιμο του Forum θα υπάρξουν βραβεύσεις για φορείς με ιδιαίτερη δραστηριότητα στην πράσινη ανάπτυξη και ο Δήμος Ασπροπύργου είναι υποψήφιος για βράβευση σε διάφορες κατηγορίες των «Greek Green Awards 2019».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 3η Διεθνή Έκθεση επισκεφθείτε το παρακάτω link www.verde-tec.gr

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου προσκαλεί τους συμπολίτες να βρεθούν στην έκθεση και να επισκεφθούν βεβαίως το περίπτερο της πόλης τους.