Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Ελευσίνας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Ελευσίνας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για θέματα που αφορούν στη λειτουργία και διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων,

τη διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, τη διδασκαλία χορού και αθλητικών δραστηριοτήτων

Συγκεκριμένα, το ΠΑΚΠΠΑ υπέγραψε το μνημόνιο συνεργασίας με τη σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού αλλά και το ΠΜΣ της Σχολής «Αθλητικός Τουρισμός, Οργάνωση Δρωμένων, Χορός» του Πανεπιστημίου.

Στόχος της συνεργασίας είναι η εκπόνηση μελετών και κοινών δράσεων, σε όλο το φάσμα των θεμάτων που αφορούν στη λειτουργία και διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων, τη διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, τη διδασκαλία χορού και αθλητικών δραστηριοτήτων, που από πλευράς Δήμου, αποτελούν αρμοδιότητα του ΠΑΚΠΠΑ.

Ταυτόχρονα και στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας των δύο φορέων, θα αναπτυχθούν ενέργειες για τη διοργάνωση δράσεων των ΚΑΠΗ, των Βρεφονηπιακών & Παιδικών σταθμών, που τελούν υπό την αιγίδα του ΠΑΚΠΠΑ, καθώς και των Ειδικών Σχολείων, ενώ αναμένονται και οι από κοινού διοργανώσεις ημερίδων.

Για τη συνεργασία του ΠΑΚΠΠΑ με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, δήλωσε: «Η σύμπραξη του Νομικού μας Προσώπου με το ΔΠΘ είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για την πόλη, στο κομμάτι της παιδείας, των εκδηλώσεων και του αθλητισμού. Τέτοιου είδους δράσεις και συνεργασίες είναι πάντα χρήσιμες για τον Δήμο μας και τους ανθρώπους του, ιδίως για τα παιδιά μας που έχουν αποδείξει ότι και στον τομέα της παιδείας αλλά και του αθλητισμού, τα καταφέρνουν άψογα».