Τον Μάιο η δημοπράτηση της ΠΕΟΑΘ και τον Αύγουστο το αντιπλημμυρικό Αγ.Αικατερίνης Σούρες – Συνέντευξη του Γιάννη Βασιλείου στο Athenstv

Τον Μάιο η δημοπράτηση της ΠΕΟΑΘ και τον Αύγουστο το αντιπλημμυρικό Αγ.Αικατερίνης Σούρες , διαβεβαιώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη συνέντευξη που παραχώρησε στο συνεργαζόμενο διαδικτυακό κανάλι Athenstv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μοσχοβούδη .

Ο κ. Βασιλείου απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων ,από το θέμα των ευθυνών για την φονική πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017 , μέχρι τις σχέσεις της Αντιπεριφέρειας με την διοίκηση του Δήμου Μάνδρας , το σημαντικό πρόβλημα των υδροδοτήσεων των οικισμών της Μάνδρας , καθώς και το θέμα των απορριμμάτων .

Για το έργο της αποκατάστασης της ΠΕΟΑΘ (Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών Θηβών) , ο συνολικός προϋπολογισμός φθάνει τα 53 εκατ, ευρώ και το έργο θα υλοποιηθεί με 2 εργολαβίες .

Σχετικά με το αντιπλημμυρικό έργο της Αγίας Αικατερίνης – εκτροπή του ρέματος Σούρες , οι πιστώσεις των 11 εκατ. ευρώ είχαν εξασφαλιστεί από την Περιφέρεια Αττικής από το 2016 , όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλείου.