Αδύναμη, πρόχειρη και αναποτελεσματική η δημοτική αρχή Σελέκου, υποστηρίζει ο Δημήτρης Τσατσαμπάς

Αδύναμη, πρόχειρη και αναποτελεσματική , χαρακτηρίζει την δημοτική αρχή Σελέκου , ο δημοτικός σύμβουλος του “Χαϊδάρι ξανά” , Δημήτρης Τσατσαμπάς.

Ο επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος των διοικήσεων Κυριάκου Ντηνιακού και υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου , εξαπολύει βολές κατά της σημερινής διοίκησης του Δήμου Χαϊδαρίου με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb , αποδίδοντάς της αδυναμία , προχειρότητα και αναποτελεσματικότητα , “σε όλα σχεδόν τα θέματα που έχει διαχειριστεί μέχρι σήμερα “, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Τσατσαμπά

“Η δημοτική αρχή έχει αποδειχτεί αδύναμη, πρόχειρη και αναποτελεσματική σε όλα σχεδόν τα θέματα που έχει διαχειριστεί μέχρι σήμερα στη διοίκηση του Δήμου. Θέση στη λίστα των αρνητικών χειρισμών της έχει ήδη λάβει και η στάση της σε ότι αφορά τις αθλητικές υποδομές της πόλης τόσο ως προς την απαράδεκτη καθυστέρηση της ανακατασκευής των δυο γηπέδων ποδοσφαίρου όσο και ως προς την ανυπαρξία οποιουδήποτε σχεδιασμού για την δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών. Η αθλητική κοινότητα της πόλης μας είναι πολύ δυσαρεστημένη και δικαιολογημένα διαμαρτύρεται.”