Ξεκινούν οι διαλέξεις στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου

Ξεκινούν οι διαλέξεις στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου την Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019, στις 19:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου « Δημήτριος Καλλιέρης».

Η φετινή, δέκατη τρίτη (13η) χρονιά απαρτίζεται από κορυφαίους της ελληνικής διανόησης, ανθρώπους των επιστημών και των γραμμάτων, με εισηγήσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα που θα προκαλέσουν αίσθηση και προβληματισμό. Θέματα που καλύπτουν το σύνολο των αναζητήσεων των πνευματικών ανθρώπων της πόλης μας και όχι μόνο. Διότι, χάρη στην προβολή που τυγχάνει ο θεσμός, από τη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου, “Attica tv” απέκτησε εμβέλεια, η οποία έχει ξεπεράσει, από μακρού χρόνου, τα στενά όρια της Αττικής.

Ομιλητής της πρώτης διάλεξης θα είναι ο Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Έλληνας Καθηγητής που διευθύνει τον ΕΟΔΔ (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου), κ. Σπυρίδων Φλογαΐτης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Οι προτεραιότητες της συνταγματικής αναθεώρησης».