Ξεκινάει το 6ο Διασχολικό Πρωτάθλημα του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. του Δήμου Ασπροπύργου

Ξεκινάει το 6ο Διασχολικό Πρωτάθλημα του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. του Δήμου Ασπροπύργου, το οποίο αποτελεί θεσμό πλέον για την πόλη με την συμμετοχή αθλητών από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το πρωτάθλημα θα διαρκέσει από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο , ενώ στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται : 

Το Τμήμα Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.) του Δήμου Ασπροπύργου, για έκτη (6η) συνεχή χρονιά, προκηρύσσει την έναρξη του Διασχολικού Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρισης, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης και Ημερίδα Κλασσικού Αθλητισμού (στίβου), το οποίο θα διαρκέσει από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο, με συμμετοχή των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης.

Ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους (Μαθητές, Γονείς, Δασκάλους, Καθηγητές, Διευθυντές Σχολείων, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων) να συμμετάσχουν και αυτή τη χρονιά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το μέγιστο δυνατό για τα παιδιά του Ασπρόπυργου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. (2ος όροφος, κτίριο Α ΚΑΠΗ, όπισθεν του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου) ή στα τηλέφωνα: 2105577862-2105579341-2105579470.