Συνάντηση με τη διοίκηση του Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα» είχε ο Δήμαρχος Ελευσίνας

Συνάντηση με τη διοίκηση του Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα» είχε το πρωί της Δευτέρας, 22 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου, ενώ παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος, Λεωνίδας Παππάς.

Ο Δήμαρχος έκανε εκτενή ενημέρωση για τα έργα που βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε εξέλιξη αλλά και όσα θα πραγματοποιηθούν άμεσα, στην περιοχή του Αεροδρομίου, που αναμένεται να συμβάλλουν και στην αναβάθμιση της περιοχής.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη νέα παιδική χαρά που ετοιμάζεται, την εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή βιοκλιματικού βρεφονηπιακού σταθμού αλλά και έργα καθημερινότητας, που πρόκειται να διευκολύνουν τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.

Σημαντικότερα από αυτά, η κατασκευή νέων πεζοδρομίων και οι διανοίξεις δρόμων, που αναμένεται να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα, αφού προσφάτως υπεγράφη και η σύμβαση αλλά και η κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων που βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης.

Εκτός από τα έργα που είναι ήδη δρομολογημένα ή δρομολογούνται στην περιοχή του Αεροδρομίου, ο Δήμαρχος ενημέρωσε και για την επικείμενη άσκηση έκτακτης ανάγκης, σχετιζόμενης με πλημμυρικά φαινόμενα, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Συνοικία Ποντίων (διασταύρωση Σαρανταποτάμου-Ν.Ε.Ο.Α.-Κ), το Σάββατο 27 Νοεμβρίου.

Με αφορμή τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου δήλωσε: «Κάνουμε μία σημαντική προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την περιοχή του Αεροδρομίου, που για χρόνια ήταν ξεχασμένη. Μέσα από παρεμβάσεις που θα εξυπηρετήσουν κυρίως την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και την αισθητική βελτίωση της περιοχής, θεωρώ πως σύντομα θα λυθούν πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας και φυσικά, και τα παιδιά».