Νέα δυναμική πορεία για τον Α.Ο. Χαϊδαρίου

Νέα δυναμική πορεία για τον Α.Ο. Χαϊδαρίου σηματοδοτεί η νεοσύστατη διοίκηση του Ιστορικού συλλόγου της πόλης του Χαϊδαρίου , με το πλάνο και τα στρατηγικά βήματα που έχει εκπονήσει για τα επόμενα χρόνια .

Οι στόχοι της ομάδας , τόσο για την αντρική , όσο και για τις Ακαδημίες παρουσιάστηκαν σε μια λιτή , ωστόσο όμορφη και θερμή συνάντηση που οργάνωσε η διοίκηση για τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Αθήνας.

Την αρχική τοποθέτηση έκανε ο Πρόεδρος του Α.Ο Χαϊδαρίου κ. Σωτήρης Παπαϊωάννου , δίνοντας τον απαραίτητο τόνο αισιοδοξίας για μια παραγωγική χρονιά για την ομάδα και τους αθλητές της.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις Ακαδημίες , στις οποίες δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον η διοίκηση , με τα τμήματα της να λειτουργούν καθημερινά με σκοπό να αποτελέσουν τον κύριο τροφοδότη της “μεγάλης” ομάδας.

 

 

 

Στον μεταγραφικό τομέα , οι πρώτες μεταγραφές που ανακοινώθηκαν από την διοίκηση, με τους Στέλιο Σκυριώτη, Γρηγόρη Ρούπι, Μιχάλη Κρητικό και Μιχάλη Λελούδα να αποτελούν πλέον μέλη της οικογένειας του συλλόγου, δείχνουν την βεβαιωμένη πρόθεση των διοικούντων να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους.

Η έναρξη προετοιμασίας της ομάδας έχει οριστεί για τις 27 Ιουλίου στις 18.30 στην Ιστορική έδρα της ομάδας , το δημοτικό γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης”

Η Athenswest εύχεται δύναμη και συνεχείς επιτυχίες στην διοίκηση και τους αθλητές .