«Το εμβόλιο της Γρίπης στην εποχή του κορωνοϊού»

«Το εμβόλιο της Γρίπης στην εποχή του κορωνοϊού» , διαδικτυακή ομιλία στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας , το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ο δήμος Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας (Ε.Πν.Ελ.) θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή ενημέρωση, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00, με θέμα: «Το εμβόλιο της Γρίπης στην εποχή του κορωνοϊού».

Ομιλητής θα είναι ο κ. Χρήστος Βασιλείου, Πνευμονολόγος, Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Τον Συντονισμό και σχολιασμό θα πραγματοποιήσει η Δρ. κα Σταματούλα Τσικρικά, Πνευμονολόγος στο ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία», Πρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό, και θα γίνει διαδικτυακά μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων   e:Presence.gov.gr, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα: https://forms.gle/mdHiC25Ur1ivJqjm6 έτσι ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμός και οι οδηγίες για τη σύνδεσή τους, καθώς επίσης και να καταθέσουν τυχόν ερωτήματα και προβληματισμούς.