Σημαντικές επιτυχίες από τους μαθητές του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Ιλίου

Σημαντικές επιτυχίες από τους μαθητές του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Ιλίου, , καθώς από τα 15 παιδιά που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, 9 από αυτά εισήχθησαν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Σημειώνεται ότι, το Κοινωνικό Φροντιστήριο από το 2012 προσφέρει δωρεάν πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με στόχο την ανακούφιση των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίες έχουν ενταχθεί στα Κοινωνικά Προγράμματα του Δήμου, βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτήριων.

Όπως δήλωσε, φανερά ικανοποιημένος, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η προσπάθεια που καταβάλλεται στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας είναι άξια συγχαρητηρίων. Με την επιτυχία τους οι νέοι παραδίδουν μαθήματα θάρρους, επιμονής και αισιοδοξίας, καθώς παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους, αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που τους δίδονται για την κατάκτηση των ονείρων τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και στους γονείς τους για τη δύναμη ψυχής, καθώς επίσης, στους εθελοντές καθηγητές, οι οποίοι αγκάλιασαν με αγάπη και στήριξαν αυτά τα παιδιά, οδηγώντας τα στην επιτυχία. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για την ανταπόκρισή τους, η οποία αποδεικνύει το αληθινό πρόσωπο της προσφοράς και της αλληλεγγύης που διαθέτει η κοινωνία του Ιλίου.

Σε όσες νέες και νέους του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τους στόχους τους, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι είμαστε όλοι υπερήφανοι για την προσπάθεια και το θάρρος τους. Από τις δοκιμασίες της ζωής σίγουρα γινόμαστε δυνατότεροι και ωριμάζουμε, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας. Οι ευκαιρίες που επιφυλάσσει το μέλλον περιμένουν να τις κατακτήσετε.»